Spannende boeken

Eason, Lynette – Hij is van mij

Inhoud:

De bodyguards van Olivia Edwards’ beveiligingsbureau zijn bekwaam, moedig en allemaal vrouw, wat zo zijn eigen voordelen heeft. Als blijkt dat de populaire psychiater en radioberoemdheid Wade Savage een stalker heeft, huurt zijn vader hen in om zijn zoon te beschermen zonder dat hij Wade ervan afweet.
In tegenstelling tot Wade zelf, merkt de stalker de vrouwen meteen op en gaat genadeloos de strijd aan. Als waarschuwing ontvoert en mishandelt ze een van de bodyguards, die de volgende morgen op leven na dood wordt teruggevonden met een briefje op haar lichaam: ‘Bied je excuses aan. Hij is van mij.’
Olivia’s moed wordt getest als de stalker niet alleen meer onschuldige cadeautjes achterlaat, maar nu ook de mensen om Wade heen bedreigt.

Waardering:

Psycholoog Wade Savage, bekend en beroemd door zijn radioprogramma, heeft last van een stalker. Zijn vader huurt bodyguard Olivia Edwarts en haar collega’s in om Wade te beschermen. Als de stalker ziet dat een vrouw Wade in de gaten houdt én Ware in zijn programma duidelijk maakt dat hij niet van de aandacht is gediend, wordt ze woedend.
Wade en zijn dochter Amy worden 24-uur beschermd maar toch lukt het de stalker steeds weer om hen in gevaar te brengen.
Wade en Olivia verkeren onder deze omstandigheden veel in elkaars nabijheid. Olivia heeft veel meegemaakt in haar leven. Hoewel ze nooit vertrouwelijk met haar klanten omgaat, voelt het bij Wade anders. Maar voor er plaats is voor romantiek moet eerst de stalker gestopt worden!
De schrijfster weet goed geheim te houden wie de dader is. Dat blijft echt tot het einde toe verborgen. De nieuwsgierigheid daarna en de spanning in het verhaal maakt dat je het boek niet zo makkelijk aan de kant legt. Soms denk je te weten wie de dader is, maar blijk je het toch weer mis te hebben. ‘Hij is van mij’ is het eerste deel van de serie ‘Elite bodyguards’. Dat beloofd wat!

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 7989029725095
Aantal pagina’s: 351
Prijs: € 19.99