Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Gevonden

Dayne Matthews – deel 3
Eerder verschenen ‘Beroemd’ en ‘Vergeven’. 

Inhoud:

John Baxter gaat op zoek naar zijn oudste zoon, de wens van zijn inmiddels overleden vrouw. Maar dan doet hij een schokkende ontdekking. Hij moet beslissen: is het tijd dat de waarheid aan het licht komt? Intussen krijgt Dayne Matthews slecht nieuws. Gelukkig vindt hij steun en goede raad bij Katy Hart, het meisje dat Dayne maar niet uit zijn hoofd kan zetten. Vindt hij de moed om de toekomst onder ogen te zien? En zal hij dan ook de liefde vinden?

Waardering van Marijke:

Via een privé-detective komt John Baxter er eindelijk achter wie zijn oudste zoon is. Alleen lijkt contact zoeken onmogelijk. 
Dayne zit in een moeilijke positie. Hij kan Katy Hart niet vergeten, maar door omstandigheden wordt hij ertoe gedwongen om afstand van haar te nemen.
De familie Baxter speelt in dit boek een vrij grote rol. Meer als in de andere delen van deze serie. De familie komt bij elkaar voor een reünie. Het wordt een roerige bijeenkomt voor hen.
Karen Kingsbury schrijft veel over gevoel. In dit boek vind ik het stukje over de date van Katy Hart humoristich. Verfrissend dit tegen te komen in haar boeken!
Voor ‘volgers’ van de familie Baxter is het erg leuk om weer over hen te kunnen lezen. Ik kijk uit naar het volgende deel in de serie.

Waardering van Jolanda:

Het is leuk dat Karen Kingsbury Dayne Mathhews en de familie Baxter met elkaar combineert in dit boek. Je leest in dit boek weer veder over de familie Baxter en vooral over Ashley en vader John. 
Dayne maakt in dit boek belangrijke ontwikkelingen mee. Zijn leven verandert totaal door keuzen die hij maakt.
Het verhaal heeft spannende momenten en is boeiend.
Ik ben erg benieuwd hoe de relatie zich tussen de Baxter’s en Dayne in de volgende twee delen gaat ontwikkelen. 

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029720434
Aantal pagina’s: 378
Prijs: € 19.95