Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Uit het hart

Bailey Flanigan – deel 3
Inhoud:

Balanceerde de relatie tussen Bailey en Cody in de vorige delen al op het randje van de afgrond, nu lijkt het wel alsof het definitief over is tussen de twee. Bailey brengt steeds meer tijd door met acteur Brandon Paul en te midden van het succes van zijn rugbyteam gaat Cody’s aandacht uit naar een vrouw die hem beter lijkt te begrijpen dan wie dan ook. Toch blijft een gevoel van heimwee naar hun tijd samen aan Bailey en Cody trekken. Zal door een kort samenzijn het vuur weer oplaaien?

Waardering:

De relatie tussen Bailey en Brandon wordt steeds serieuzer. Bailey heeft het gevoel met Brandon verder te willen. Maar toch kan ze Cody nog niet volledig loslaten.
Cody weet dat hij voor zijn vriendin Cheyenne niet de gevoelens heeft die hij voor Bailey voelt. Maar als ze te horen krijgen dat Cheyenne ernstig ziek is, kan en wil hij bij haar blijven om haar te steunen waar hij kan. Cheyenne laat Cody zien dat Bailey misschien toch niet de ware voor hem is. Wanneer Cody dit tegen Bailey verteld, kan zij hem ook beter loslaten.
Het lijkt erop dat Bailey met Brandon verder gaat. Maar dit is nog niet het laatste deel van de serie dus hoe het echt af gaat lopen blijft nog even spannend!
Opnieuw een boek waar de inwoners van het dorpje Bloomington de hoofdrol spelen. Dit deel is beter dan de voorafgaande delen in de serie over Bailey Flanigan. Toneel en Football hadden in die delen een te grote plek. In dit boek is dat wat minder en wordt er wat dieper ingegaan op de omstandigheden en de emoties die dat met zich meebrengt.
De Baxters komen hebben ook een kleine rol in dit boek. Het blijft leuk om over deze familie te lezen.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029724739
Aantal pagina’s: 384
Prijs: € 19.99