Eigentijdse romans

Raney, Deborah – Dagdroom

Serie “De drie zussen” deel 2. Deel 1 is Morgenlicht

Inhoud:

Dagdroom’ van Deborah Raney is het tweede deel van de serie ‘De drie zussen’ over de zusjes Chandler. Dit keer staat de middelste zus Joanna centraal. Nadat ze haar studie heeft stopgezet om voor haar stervende moeder te zorgen, weet ze niet meer wat ze wil. Als ze de bruiloft van haar zus Phee mag organiseren, ontdekt ze dat weddingplanner haar droombaan zou kunnen zijn, en de charmante DJ op het feest haar droomman. Maar deze Lukas Blaine heeft de nodige bagage…

Waardering:

In deze roman over de zusjes Chandler, staat de middelste zus centraal: Joanna. Zij is gestopt met haar studie rechten toen haar moeder kanker kreeg. Nu werkt ze nog steeds als telefoniste bij een advocatenkantoor en weet ze niet zo goed wat ze verder moet doen. Naast de verhuur van hun cottage en het mee opknappen van de huisjes heeft ze niet veel tijd over.
Maar dan vraagt haar oudste zus Phee of ze wil helpen om haar bruiloft te regelen. En dat is al over twee maanden! Joanne stemt in en gaat aan het regelen.
Als ze iemand zoekt voor de muziek komt ze bij Lukas Blaine uit. Hij is de man die ze ook op kantoor heeft gezien na de uitbarsting van Maria. Hij blijkt ook dj te zijn.
Maar als ze elkaar ontmoeten ziet Joanna dat hij Matteo, Maria’s zoon, bij zich heeft. En als ze daarna afspraakjes hebben blijkt hij er ook vaak bij te zijn. En dat bevalt haar niet. Ze is gek op Luke, maar een kind van twaalf erbij ziet ze niet zitten.

Joanna zal zelf moeten beslissen of ze haar ideale plaatje (trouwen en dan kinderen, zonder puber) los kan laten of dat ze Luke los moet laten. En ze zal ook echt moeten gaan luisteren wat God tegen haar zegt.

Luke worstel ondertussen met de zorg voor Matteo. Hoe moet hij omgaan met een rouwend kind? Het is geweldig om te lezen over zulke mensen! De liefde die hij voor Matteo heeft is groot.

Opnieuw een heerlijke feelgood roman over de drie zussen! De renovatie, de trouwerij en het samenzijn klinken heel gezellig en fijn! Ik ben benieuwd hoe het met de derde zal gaan in het volgende deel …

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029730839
Aantal blz: 352
Prijs: € 21,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het fragment