Eigentijdse romans

Robin Jones Gunn – Meer dan genoeg

Inhoud:

De verlegen Emily weet niet goed wat ze moet doen als ze door Jennalyn wordt uitgenodigd voor een feestje. Afgezien van Jennalyn kent ze nog niemand en ze is ervan overtuigd dat ze niet tussen deze leuke vrouwen past. Op het feestje leert Emily de andere vrouwen kennen: Tess, Sierra en Christy. En dan gebeurt er iets onverwachts: er ontstaat vriendschap. Die heeft Emily hard nodig als geldzorgen de kop opsteken en de baby waarnaar ze zo intens verlangt, niet komt…

Deze eigentijdse roman over vijf vriendinnen die samen de mooie en moeilijke tijden van het leven doormaken raakt je hart!

Waardering:

Emily moet zichzelf ertoe zetten om de uitnodiging van Jennalyn aan te nemen en naar de avond met andere vrouwen die Jennalyn heeft uitgenodigd. Ze is niet zo vrij in gezelschap en deze vrouwen kent ze helemaal niet.
Maar later is ze blij dat ze is gegaan want deze vrouwen worden hele dierbare vriendinnen. Ze zijn allemaal verschillend en hebben ieder hun eigen problemen. Daardoor ziet Emily dat ze ook anders met haar problemen om kan en moet gaan.
Er is behoorlijk wat stress als de zaak die Trevor van zijn oom heeft overgenomen niet goed loopt. Als zijn vader dan ook nog een baan regelt in hun oude woonplaats wordt de druk groot om weer terug te gaan. Maar dat betekent dat ze weer worden behandelt als de baby’s van de familie. En ze willen nu met hun gezin alleen wonen.

Een boeiend boek met mooie voorbeelden over christelijke vriendschappen en manieren om die in te vullen. Het komt soms wel een beetje te mooi over. Echte goede vriendschap is niet altijd even snel en makkelijk te vinden zoals in dit boek, maar het kan zeker inspireren.
Achterin het boek zijn gesprekspartner opgenomen en een leesfragment uit het boek “De kleur van vriendschap” van Roxanne Henke.

Gegevens:

Uitgeverij Sestra
ISBN 9789492831309
Aantal blz: 320
Prijs: € 21,95

Extra:

Bekijk het inkijkexemplaar