Genadeloos complot
Spannende boeken

Huff, Andrew – Genadeloos complot

Serie John Cross. Eerder verscheen Onbreekbare eed

Inhoud:

In ‘Genadeloos complot’ van Andrew Huff is John Cross, predikant én voormalig CIA-agent, ontzettend druk met de zorg voor zijn kleine gemeenschap in Virginia. Journaliste Christine Lewis heeft het druk met haar carrière in New York. Geen van beiden heeft nog tijd voor hun relatie, die acht maanden geleden begon toen ze samen probeerden de ontploffing van een chemische bom in de hoofdstad te voorkomen. Maar wanneer Christine hoort dat haar stiefbroer in Texas is gearresteerd voor moord, slaan ze opnieuw de handen ineen om de waarheid over de misdaad te achterhalen. Ze raken verstrikt in een web van leugens, en het is maar de vraag of ze Texas levend zullen verlaten…

Waardering:

Het is inmiddels alweer maanden geleden dat John en Christine hele spannende gebeurtenissen meemaakten. Hun relatie is wat aan het bekoelen.
Christine heeft heel wat lessen van John gehad in zelfverdediging en herkennen van gevaar. Dat komt haar nu goed van pas.
Ze wordt gebeld door haar vader dat haar stiefbroer in de gevangenis zit voor moord. De zaak lijkt uitgemaakt, maar is misschien wel te gelikt. Als ze naar Dallas gaat om de zaak te onderzoeken besluit John ook te komen. En al snel zitten ze weer in de gevarenzone.
Er blijkt veel meer op het spel te staan dan ze kunnen vermoeden.

In dit deel denken Christine en John allebei na over hun relatie en hun toekomst. Ze doen dit biddend en zoekend in geloof.

Met dezelfde snelheid als in het vorige boek belandt je van de ene gewelddadige situatie in de andere. Opnieuw zijn er verschillende bloedstollende achtervolgingen. Dit boek is echt voor mensen die van actie houden.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029736084
Aantal blz 270
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave april 2024

Extra:

Lees het leesfragment