Niet zonder jou
Eigentijdse romans

Hunter, Denise – Niet zonder jou

Niet zonder jou is het tweede deel van de serie Riverbend Gap. Eerder verscheen Jij hoort bij mij.

Inhoud:

Nadat Avery Robinson meemaakte dat haar moeder de strijd met een afschuwelijke ziekte verloor, wist ze zeker: ze zou dokter worden. En dat is gelukt; ze heeft zelfs haar eigen kliniek. Voor de buitenwereld lijkt het er daardoor op dat ze het gemaakt heeft, maar wat niemand weet, is dat er een kans is dat ze dezelfde ziekte heeft. Om die reden heeft ze haar hart afgesloten voor liefde, maar dan stapt Wes Garrett haar leven binnen en algauw is de aantrekkingskracht tussenbeide onmiskenbaar. Maar de obstakels die een eventuele liefde in de weg staan ook. Waar kan dit toe leiden?

Waardering:

Avery is huisarts in het kleine plaatsje Riverbend Gap. Daar heeft ze een hele goede reden voor. Haar moeder is namelijk overleden omdat er geen medische hulp dichtbij was toen zij nog een kind was. Daarom vindt Avery het heel belangrijk dat ze altijd beschikbaar is.
Omdat haar moeder ziek was heeft ze zichzelf ook afgesloten voor liefde. Ze heeft gezien wat de afschuwelijke ziekte haar moeder aandeed en ook haar vader en zichzelf en dat wil ze een ander nooit aandoen. Ze weet dat ze 50 procent kans heeft op de ziekte, maar heeft zich nooit laten testen.

Als Wes opeens in elkaar gezakt voor de deur van de kliniek ligt verandert er wat. Hij is te ziek om verder te gaan en Avery biedt hem onderdak aan in ruil voor zijn diensten. Hij gaat haar gastenverblijf verbouwen.
Ze krijgen een goede band met elkaar. Maar Wes heeft andere verplichtingen die hij na moet komen, tenminste … dat denkt hij.

Zullen zij een toekomst samen kunnen hebben of is dat niet mogelijk?

Een heerlijke feelgoodroman! Alhoewel er verdrietige gebeurtenissen in zitten leest het makkelijk. Het heeft een duidelijke christelijke boodschap.

Gegevens:

Uitgeverij De Parel
ISBN 9789493208940
Aantal blz 312
Prijs: € 21,99
Uitgave 2024