Stockton, Kasey – Een ongehoord huwelijk
Historische romans

Stockton, Kasey – Een ongehoord huwelijk

Deel 1 van serie “De Bradwells”

Inhoud:

De historische roman ‘Een ongehoord huwelijk’ van Kasey Stockton is het eerste deel van de serie De Bradwells en geeft je als lezer het heerlijke gevoel dat liefde altijd op de loer ligt.

Felicity Thurston vlucht vanwege haar sociale angst liever weg in een boek dan dat ze zich onder de mensen moet begeven. Maar na een hoogst ongelukkige samenloop van omstandigheden wordt ze plots het slachtoffer van praatjes die haar eer in twijfel trekken. De enige manier om haar reputatie te redden is door te trouwen met een man die ze nauwelijks kent. Goed, hij is aardig, maar dit kan nooit meer worden. Of toch wel?

Waardering:

Felicity kan niet goed tegen massa’s mensen en al helemaal niet als ze allemaal naar haar kijken. Bijvoorbeeld tijdens het dansen. Haar moeder vindt echter dat ze zoveel mogelijk bals moet bezoeken om een huwelijkskandidaat te vinden.

Als het maar even kan zoekt Felicity een stil hoekje op met een boek. Dat brengt haar helaas in een compromitterende situatie met James Bradwell. Daardoor worden ze min of meer gedwongen om snel te trouwen.

Felicity is overweldigd als ze de omvang van zijn huis en landgoed ziet. Helaas heeft haar schoonmoeder geen hoge dunk van haar. Ze verwacht veel van Felicity, die zich tot het uiterste inspant om aan de verwachtingen te voldoen.

Langzaam leren James en Felicity elkaar beter kennen en ontkiemt er iets. Zal het dan toch nog een gelukkig huwelijk kunnen worden?

Een boek met humor en romantiek dat heerlijk weg leest! Wie goed leest weet al wie de hoofdpersonen van het tweede deel zijn.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029735575
Aantal blz 335
Prijs: € 19,99
Prijs ebook: € 9,99
Prijs luisterboek: € 14,99
Uitgave maart 2024

Extra:

Lees hier het leesfragment