Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Dag van vreugde

Samen onderweg – deel 1

Inhoud:

Gedurende de voorbereidingen voor hun grote dag groeien Dayne Matthews en Katy Hart steeds dichter naar elkaar toe. Maar de spanning stijgt als het moeilijk blijkt te zijn om hun bruiloft geheim te houden voor de paparazzi. Het komt zelfs zo ver dat ze het kindertheater moeten inschakelen om hun privacy te waarborgen. Het aanstaande huwelijk zet John Baxter aan het denken over iets waar hij nu niet langer omheen kan: dat hij gevoelens koestert voor zijn beste vriendin Elaine.

Waardering van Marijke:

Waar de serie ‘Dayne Matthews’ eindigde, begint deze nieuwe serie ‘Samen onderweg’. Dayne is vrijwel hersteld en is verenigd met zijn familie, de Baxters.
Voorbereidingen voor het huwelijk zijn in volle gang. Cody woont bij de familie Flanigan. Het blijkt dat hij zijn drankprobleem nog niet onder controle heeft.
Een gebeurtenis maakt dat hij zich voorneemt echt te veranderen. En dat is aan hem te merken.
Cody en Bailey groeien naar elkaar toe.
In het boek zijn volop Baxter-bijeenkomsten waar nu ook Dayne en Kathy van uitmaken. Ook Elaine begint steeds meer bij de familie te horen, iets waar vooral Ashley het soms moeilijk mee heeft.
In dit deel draait het vooral om het huwelijk van Dayne en Kathy. Een rustig voortkabbelend verhaal over het ach en wee van de Baxter familie en de Flanigans.
Deze serie ‘Samen onderweg’ bestaat uit vier delen.

Waardering van Jolanda:

Matthew en Katy bereiden hun huwelijk voor. Ze zijn in Bloomington en hebben een paar rustige verlovingsweken zonder paparazzi.
De familie Baxter komt veel naar voren in dit boek, evenals de Flannigans. Vooral over Bailey en Cody wordt veel verteld.
Doordat de series niet in chronologische volgorde uitkomen weet je sommige dingen al.
Maar het is leuk om weer eens over “bekenden” te lezen.
Het boek leest prettig.

Gegevens:

Uitgeverij: Voorhoeve
ISBN: 9789029722834
Aantal pagina’s: 349
Prijs: € 19.99