Spannende boeken

Blackstock, Terri – Ontsnapt

Inhoud:

 
Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant Casey zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen. Als Casey en Dylan met hun bewijs naar de officier van justitie gaan, komen ze er achter dat ze zelfs bij justitie niemand kunnen vertrouwen. Na een wanhopige ontsnapping zijn ze radeloos: tot wie kunnen ze zich nu nog richten?
 

Waardering:

 
Na de delen ‘Op de vlucht’ en ‘Onvindbaar’ hebben we hier een naadloze aansluiting van het verhaal. Casey is nog steeds op vrije voeten. Met iedere keer weer een nieuwe vermomming probeert ze een leven op te bouwen maar steeds weer moet ze een andere bestemming zoeken. Ondertussen werken Dylan en zij er hard aan om de onderste steen boven te krijgen. 
Terwijl ze hiermee bezig zijn gaat rechercheur Keegan door. De moorden volgen elkaar op.
Als Dylan met het verzamelde bewijsmateriaal naar de officier van justitie stapt, blijkt het web van Keegan nog veel groter te zijn dan ze dachten.
Fijn dat dit laatste deel van deze spannende serie is verschenen. Het is goed dat er een einde komt aan de vlucht van Casey voordat de lezer dit te lang gaat duren. Het verhaal is spannend en meeslepend. De schrijfster komt steeds weer met nieuwe dingen waarvan je opkijkt. Naast een spannend verhaal zit er ook een mooie boodschap in verweven en, iets wat niet verrassend is, is het hier en daar ook romantisch als de relatie tussen Dylan en Casey zich verdiept. ‘Ontsnapt’ is het laatste deel van de serie.
 

Gegevens:

 
Uitgeverij: Kok
ISBN: 9789029727440
Aantal pagina’s: 318
Prijs: € 19,99