Historische romans

Hunter, Kristi Ann – Uit liefde nagelaten

Dit is deel 1 van de Serie Het Familie-erfstuk, hierna komt “Uit het hart gegeven”

Inhoud:

Sarah Gooding had nooit verwacht dat het terugvinden van de broche van een oude dame zou leiden tot een nieuwe baan … en een ontmoeting met de kleinzoon van de vrouw. Hij is misschien ver boven haar stand verheven, maar toch kan ze niet anders dan opmerken dat zijn wens om zijn grootmoeder een bijzonder kerstfeest te bezorgen, overeenkomt met de hare.

Waardering:

Sarah werkt als gouvernante voor de eigengereide douairière van Densbury.  Met haar kan ze heerlijk discussiëren en praten als gelijkwaardige. Maar niet bij de familie die op het landhuis woont. Iedere week moet Sarah pianospelen tijdens het familie diner. Ze is dan onzichtbaar opgesteld. Maar dat verandert als ze hoort dat de familie de oude vrouw uit haar huis wil werken. Verontwaardigd verdedigt ze haar. Daardoor krijgt Randall, zoon van de graaf en gravin, interesse in haar. Als derde zoon erft hij niets en is hij in feite van geen waarde voor de familie. Alleen zijn oma accepteert hem volledig.
Als de kerst nadert brengt hij veel tijd bij zijn oma door en bij Sarah. Zoals zijn oma wenst ontstaan er gevoelens voor Sarah, maar kan dat wel?
Een mooie roman met humoristische momenten maar ook hele serieuze en verdrietige momenten. Heel geschikt voor de kersttijd!

Gegevens:

Uitgeverij Grace Publishing House
ISBN 9789492234599
Aantal blz: 128
Prijs: € 8,95