Historische romans

Witemeyer, Karen – De strootjesbruid

Inhoud:

Vier broers. Vier strootjes. Eén bruid.
Niemand betreedt het land van de Archers. Niet als zijn leven hem lief is. Maar wanneer Meredith Hayes hoort over een plan om de gebroeders Archer door een brand van hun ranch te verjagen, besluit ze dat risico toch te nemen, en zo een jarenlange schuld in te lossen.
Jaren van voortdurende waakzaamheid verharden het hart van een man. Wanneer Travis Archer echter een vrouwelijke indringer op zijn land aantreft, met dezelfde levendige blauwe ogen als het dappere jonge meisje dat hij vroeger ooit te hulp geschoten is, kan hij het niet over zijn hart verkrijgen haar weg te sturen. En wanneer ze door een daad van opoffering gewond raakt én haar reputatie verliest, doen dankbaarheid en schuldgevoel hem besluiten haar nogmaals te redden.
Hoewel Travis niet langer de hoffelijke jongeman is waar Meredith eens over droomde, belooft ze hem trouw. Maar zal er ooit sprake zijn van liefde? Of zal Travis wanneer hij haar ziet nooit verder kijken dan die dag waarop hij het korte strootje trok?


Waardering:

De broers Archer bemoeien zich met niemand en zonderen zich af op hun eigen land. Als Meredith een gesprek opvangt waarin plannen gemaakt worden voor een aanslag op de broers, besluit ze hen te gaan waarschuwen. 
Als ze hen ook nog een handje helpt en daardoor gewond raakt, heeft haar daad ineens grote gevolgen.
Om haar reputatie hoog te houden, zal ze met één van de broers moeten trouwen. Voor Meredith is de keuze niet moeilijk. Maar voor de jongens? 
Een heerlijke historische roman. Hier en daar flink wat humor, zoals we van Karen Witemeijer gewend zijn.
Er gebeuren steeds weer onverwachte dingen, dat houd je vast in het verhaal en maakt dat je het in een ruk uitleest! 

Gegevens:

Uitgeverij: Grace Publishing House
ISBN: 9789077669662
Aantal pagina's: 412
Prijs: € 19.95