Historische romans

Witemeyer, Karen – Een hart vol herinneringen

Serie The kissing tree, deel 2. Hiervoor kwam “Een hartenwens vervuld”.

Inhoud:

Phoebe Woodward is vastbesloten om de herinnering aan de warme liefde die haar ouders voor elkaar hadden, levend te houden door een herberg te openen speciaal voor echtparen.
Wanneer haar vader een vastgoedbeheerder stuurt die moet helpen haar plannen tot een succes te maken, lijkt het erop dat haar eigenzinnige ideeën worden gedwarsboomd door zijn saaie, praktische kijk op de dingen.
Het blijkt een ware uitdaging te zijn om de juiste mix tussen romantiek en realiteit te vinden, en onverwacht schrijft het hart van de vrijgezelle Phoebe zijn eigen herinneringen.

Waardering:

Phoebe wil heel graag een herberg maken voor getrouwde stellen, waar ze hun liefde voor elkaar kunnen doen herleven. De herberg moet bij de beroemde eik komen, waar haar ouders hun initialen in hebben gekerfd (de kissing tree).
Maar haar vader ziet niet veel in de romantische plannen van zijn dochter en stuurt zijn vastgoedbeheerder, Barnabas Ackery, naar haar toe om haar te helpen. Dat vindt Phoebe helemaal niet leuk. Want Barnabas is totaal niet romantisch. Alles moet geld opleveren en mannelijk zijn.
Samen zullen ze de herberg tot een succes moeten maken. Maar kunnen ze elkaar ook aardiger gaan vinden?

Een leuk vervolg op het eerdere deel in deze serie. Enkele personen komen ook terug in dit boekje. Zoals we gewend zijn van Karen Witemeyer zit er veel humor en romantiek in. Een leuk boekje om tussendoor te lezen!

Gegevens:

Uitgeverij Grace Publishing House
ISBN 9789492234766
Aantal blz: 128
Prijs: € 8,95