Historische romans

Jennings, Regina – Een hartenwens vervuld

Serie The kissing tree, deel 1

Inhoud:

Wanneer een jongeman uit haar verleden terugkeert en hun kleine stadje op zijn kop zet met een nieuwe uitvinding, wordt onderwijzeres Bella Eden herinnerd aan de dag die haar niet alleen een gebroken pols bezorgde… Kan ze erop vertrouwen dat de man die haar leven ontwrichtte, haar zal helpen vechten voor een betere toekomst nu haar baan op het spel staat? En wordt haar hartenwens alsnog vervuld?

Waardering:

Als meisje van zeventien droomt Bella ervan om haar eerste kus te krijgen, verborgen onder de takken en bladeren van de grote eik in het dorp. Maar in plaats van haar eerste kus krijgt ze een gebroken pols. En daardoor kan ze haar grote talent nauwelijks meer uitvoeren; het naaien van kleding. Als ze gemeente haar vraagt om lerares van het schooltje te worden doet ze dat.
Jaren later verschijnt de man die haar een gebroken pols bezorgde. Hij begrijpt niet dat Bella nog steeds alleen is. Nog steeds is hij verliefd op haar, maar zij is nog steeds boos op hem. Als haar vader hem uitdaagt voor een wedstrijd lijkt alle hoop op een relatie vervlogen.

Een novelle die lekker weg leest en veel romantiek bevat.

Gegevens:

Uitgeverij Grace Publishing House
ISBN 9789492234759
Aantal blz: 142
Prijs: € 8,95