Eigentijdse romans

Hannon, Irene – Ankerplaats

Inhoud:

Lexie Graham voedt in haar eentje een kind op en is elke seconde van de dag druk bezig. Zij heeft geen tijd voor de liefde. Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen. Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.

Waardering:

Met het lezen van ‘Ankerplaats’ breng je weer wat fijne uurtjes door in Hope Harbor en kom je oude bekenden uit voorgaande delen tegen.
Dit 3e deel draait voornamelijk om politiechef Lexie Graham en de ex-crimineel Adam Stone.
Hope Harbor heeft te maken met vandalisme. Ook bij Adam worden er dingen vernield en ook zijn hond raakt gewond.
Tijdens haar onderzoek leeft Lexie Adam beter kennen. En ze moet het toegeven; ze voelt zich aangetrokken tot deze mysterieuze man. Ook bij Adam worden er gevoelens losgemaakt maar hij weet zeker dat het onmogelijk is om een relatie te beginnen met Lexie; een politiechef en een ex-crimineel die amper rond kan komen kan toch niet samen gaan?!
De uitkomst van dit liefdesverhaal is voorspelbaar vanaf hoofdstuk 1 maar het is evengoed een heerlijk verhaal om te lezen. Het is, net als de eerder verschenen delen, gemoedelijk geschreven. Ook zitten er steeds weer nieuwe elementen is die je niet hebt zien aankomen, zoals de relatie tussen Adam en de puberjongen die medeschuldig blijkt te zijn aan de vernielingen.
Dit deel is prima los te lezen maar het is wel een aanrader om toch de boeken Cranberry zomer en Zeerozen te lezen. In december wordt het 4e deel, Lichtboei, verwacht.

Gegevens:

Uitgeverij: KokBoekencentrum
ISBN: 9789029729826
Aantal pagina’s:352
Prijs: € 21,99
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave: mei 2020