Spannende boeken

Blackstock, Terri- Rooksluier

Inhoud:

Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Een paar uur later werd Brenna’s vader dood gevonden en kreeg Nates vader de schuld.
Nu komt hij vrij en keert Nate terug naar zijn geboorteplaats. Nieuwe informatie over die fatale nacht brengt Nate en Brenna weer op elkaars pad. Vertrouwen ze elkaar genoeg om samen antwoorden te vinden?

Waardering:

Terwijl Brenna een schijnbaar oneerlijke strijd voert om de voogdij van haar kinderen, bestrijdt Nate een grote bosbrand. Hij redt daarbij een gezin, maar raakt zelf gewond. Hij wordt een poosje naar huis gestuurd om te herstellen.
Als hij hoort dat zijn vader vrij komt, voelt hij zich verplicht om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide. Hij weet nog niet of zijn vader echt onschuldig is, maar de relatie tussen hem en zijn vader is slecht. Ze lijken constant ruzie te krijgen en elkaar pijn te doen. Is zijn vader echt veranderd?

Nate logeert bij zijn broer die tegenover Brenna woont. Ze krijgen weer contact, maar beide families zijn daar niet blij mee. Toch is Nate niet van plan om Brenna opnieuw te laten schieten, maar kan hij haar wel helpen? Brenna is zo murw geslagen door haar ex en ex-schoonvader dat ze vaak teveel drinkt. Daarmee loopt ze nog meer gevaar om haar kinderen te verliezen.

Nate heeft het ook nog een ander probleem: hij is er vroeger van beschuldigd kerk van Brenna’s vader te hebben afgebrand. Hij is nooit verhoord of veroordeeld, maar de geruchten zijn hardnekkig. Maar hij wil wel uitzoeken wie het dan wel heeft gedaan.

De hoofdstukken zijn wisselend vanuit Brenna en Nate geschreven. Het mysterie van de moord op Brenna’s vader heeft goede onverwachte wendingen.
Een boeiend en spannend boek met veel detectivewerk en romantiek, zoals we gewend zijn van Terri Blackstock. Een fijn boek om te lezen!

Gegevens:

Uitgeverij: KokBoekencentrum
Aantal blz: 368
ISBN: 9789029729246
Prijs: € 22,99

Extra:

Lees het leesfragment