Spannende boeken

Blackstock, Terri – Ademnood

Serie In het maanlicht deel 3. Vervolg op Moordblog en Dubbelleven.
 

Inhoud:

Ademnood van Terri Blackstock is een spannende roman over een alleenstaande moeder die een schokkende ontdekking doet over de vader van haar dochter. Holly Cramer houdt de identiteit van de vader van haar baby angstvallig verborgen voor vrienden en familie.
Maar dan staat op een kwade dag de politie voor de deur die vraagt of ze ene Creed Kershaw kent. Hij wordt gezocht voor een druggerelateerde moordzaak. Holly gaat zelf op onderzoek uit, maar dit neemt een dramatische wending als zij en haar dochtertje door Creed gegijzeld worden. De uren tikken weg, en dan ontdekt Holly dat hij Leonard Miller kent, de moordenaar van zowel haar zwager als de verloofde van haar zus.

Waardering:

In dit laatste deel van de serie gaat de zoektocht naar Leonard Miller door. Hij doodde de verloofde van Cathy Cramer en de man vaan haar zus Juliet Cramer. Door een vormfout werd hij vrijgesproken van de eerste moord, maar hij is nog steeds niet gepakt voor de volgende moord(en).
Als de vader van Holly’s baby Creed opeens in beeld komt, lijkt er een link te zijn naar Leonard Miller. Maar ze bevinden zich op heel glad ijs. Miller is heel invloedrijk en zelfs in de gevangenis is Creed niet veilig.
Dit is weer een spannend boek dat boeit van begin tot eind! Het is duidelijk christelijk, maar niet belerend en heel realistisch. Een mooi slot van deze serie!
 

Gegevens:

Uitgeverij Voorhoeve
ISBN 9789029724104
Aantal blz: 352
Prijs: € 19,99