Spannende boeken

Diverse auteurs – De klok tikt

Inhoud:

‘De klok tikt’: met deze drie nagelbijtend spannende verhalen van Dee Henderson, Dani Pettrey en Lynette Eason zit je voortdurend op het puntje van je stoel. In het verhaal ‘Vermist’ krijgt een sheriff te horen dat zijn moeder is ontvoerd. In het ‘Schaduw’ vindt een visser in een meer in Alaska het lichaam van een Russische man. In ‘Black-out’ wordt een vrouw achtervolgd door degene die haar zes jaar eerder ook al probeerde te vermoorden.

Waardering:

Dee Henderson – Vermist

De moeder van John Graham, politiechef, wordt vermist. Hoewel het buiten zijn gebied is gaat John er meteen naar toe om te helpen in het onderzoek en proberen haar weer zo snel mogelijk thuis te hebben.
Samen met inspecteur Sharon Noble voert hij het onderzoek uit, maar ieder spoor lijkt dood te lopen. Deze samenwerking brengt meer dan alleen maar waardering voor elkaar…
Het verhaal blijft wat oppervlakkig, de spanning wordt wat gemist. Jammer, we zijn van deze schrijfster anders gewend!

Schaduw – Dani Pettrey

Zwemster Libby vindt samen met walvisspotter Ben het lijk van haar concullega Kat. Het is al snel duidelijk dat Kat geen natuurlijke dood gestorven is. Libby is vastbesloten uit te zoeken wat er is gebeurd. Samen met Ben gaat ze op onderzoek uit. Met gevaar voor eigen leven! Een kort maar pittig verhaal. De spannende momenten volgen elkaar snel op. Je word nieuwsgierig gemaakt naar de reden van de moord en kunt ondertussen genieten van de ontluikende liefde tussen Ben en Libby. Goed verhaal!

Black-out – Lynette Eason

Vanaf de eerste regel spannend; Macey hoort een inbreker en komt oog in oog met hem te staan. Haar beschermende buurman, die ook rechercheur is, is haar redder in nood. Marcey besluit hem te vertrouwen en verteld over haar verleden.
Chad wil de zaak tot de bodem uitzoeken. Het probleem is alleen dat Marcey zich maar flarden van het voorval kan herinneren.
Marcey helpen is niet zonder risico. Dat blijkt wel als Chad en Marcey beiden ernstig in gevaar verkeren.
Doordat het verhaal zo spannend begint zit je er meteen ook goed in. Het is een kort verhaal wat je in één ruk uitleest!

Waardering:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029725071
Aantal pagina’s: 398
Prijs: € 19.99