Spannende boeken

Diverse auteurs – Kind der wrake

Inhoud:

Een jongen die ontvoerd wordt door de vroegere buurjongen van zijn vader, een vrouw die zich inspant om de moord op Kennedy te voorkomen en een date die uitloopt op een bezoek aan het dichtstbijzijnde politiebureau. In twaalf spannende verhalen spelen bekende en nieuwe auteurs met de diepste angsten van hun lezers.

Waardering:

Een literaire thriller, staat er voorop het boek. Het bestaat uit 10 verhalen, geschreven door o.a. Connie van de velde, Femmie van Santen en Linda Bruins Slot. 
De meeste verhalen zou ik geen ’thrillers’ willen noemen. Wat achterop het boek staat past beter: “10 verhalen over je diepste angsten”. Een jaloerse vriendin die je bedriegt, je kind wordt ontvoerd, je wordt verliefd op een crimineel of je lijdt aan geheugenverlies. 
Het ene verhaal is langer als het andere, het ene is wat spannender als het andere, maar het zijn wel 10 mooie verhalen. Zeker de moeite waard om te lezen! 
In Kind der wrake kun je kort kennis maken met de auteurs van een nieuwe reeks literaire thrillers, zo staat op het boek vermeld.

Gegevens:

Uitgeverij: VBK media, Kok
ISBN: 9789043520447
Aantal pagina’s: 126
Prijs: € 12,50