Spannende boeken

Dylan, Rachel – Blind vertouwen

Atlanta Justice – deel 3

Inhoud:

Mia Shaw, een briljante bedrijfsadvocate, die vastberaden is de moord op haar collega op te lossen. De beste vriend van detective Noah Ramirez wordt beschuldigd van de moord. Mia en Noah staan lijnrecht tegenover elkaar in hun verdenkingen. Er is niet genoeg bewijs. Ramirez doet er alles aan om Mia te overtuigen van zijn gelijk. De moordenaar is nog op vrije voeten. Ziet Mia op tijd in dat ze gevaar loopt?

Waardering:

Mia Shaw, bedrijfsadvocate, vindt haar collega en vriend Chase in zijn appartement; vermoord. Alles wijst er op dat zijn de klusjesman van het appartement de dader is. Maar privédetective Noah Ramirez is overtuigd van zijn onschuld en doet er alles aan om hem op vrije voeten te krijgen.  Mia en Noah kennen elkaar via gemeenschappelijke vrienden (Fataal bewijs en Stergetuige).
Mia krijgt de zaak waar Chase mee bezig was toegewezen. Ze ontdekt dat Chase documenten achter hield en gaat op onderzoek uit.
Voor ze het weet zit ze gevangen in een web van gevaren. Wie kan ze wel en wie kan ze niet vertrouwen? De vijand heeft het zelfs op haar persoonlijke leven gemund!
Eén ding weet ze wel; Noah vertrouwd ze en met hem wil ze de onderste steen boven krijgen.
Fataal bewijs is opnieuw een prachtige juridische thriller in deze serie. We kennen Mia en Noah al een beetje uit eerder verschenen delen. Afgaande op het verloop van de andere boeken is het geen verrassing dat de vonk tussen die twee overspringt. Het boek zit vol spannende elementen. Het blijft tot het einde toe verborgen wie nu het brein achter het plot is; het is daarom moeilijk om het boek aan de kant te leggen. Dit derde deel is prima afzonderlijk te lezen. Maar de andere delen eerst lezen is een aanrader omdat alle boeken mooi zijn!

Gegevens:

Uitgeverij: Kokboekencentrum
ISBN:9789029729802
Aantal pagina’s: 301
Prijs: € 22,90
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave: juni 2020