Spannende boeken

Dylan, Rachel – Stergetuige

Inhoud:

Sophie Dawson is onverwachts getuige is van een dubbele moord. Wie kan ze nog vertrouwen na alle bedreigingen? De wereld van Sophie Dawson staat op z’n kop nadat zij als enige getuige is geweest van een dubbele moord door een bende. Sophie krijgt een bodyguard toegewezen, Cooper Knight, maar door alle bedreigingen weten Sophie en Cooper al snel niet meer wie ze wel en niet kunnen vertrouwen. Sophie is vastberaden om te vechten voor gerechtigheid. Kan Cooper zich, ondanks de aantrekkingskracht tussen hen, focussen op het beschermen van Sophie, zodat zij haar zoektocht naar de waarheid kan voortzetten?

Waardering:

Openbaar aanklager Sophie Dawson stort zich op haar nieuwe zaak. Onschuldige mensen worden opgelicht en Sophie wil er alles aan doen doen om de waarheid boven tafel te krijgen.
Maar dan wordt ze zelf getuigen van een moord. Het blijkt dat de moordenaar de jongere broer van een grote bendeleider is. Zonder dat ze het weet huurt haar vader Cooper Knight in als bodyguard. Al snel blijkt dat dat ook echt nodig is omdat iemand het op haar gemund heeft.
De aanslagen op Sofie worden steeds heftiger maar ze geeft niet op. Samen met Cooper verblijft ze in een safehouse. Wat je verwacht gebeurd; ze krijgen gevoelens voor elkaar. Maar Cooper heeft voor zichzelf besloten een relatie aan te gaan met wie dan ook omdat hij bang is dat zijn eigen verleden zich zal herhalen.
Het verhaal werkt zich naar de climax toe. Door een paar onverwachte wendingen blijft het spannend tot het einde toe!
Stergetuige is een vervolg op het boek Fataal bewijs maar kan prima afzonderlijk gelezen worden. Hoewel er niet in elk gedeelte evenveel vaart zit is het een boek met pit. Geen thriller maar wel een boek met een fijne dosis spanning!

Gegevens:

Uitgeverij: Kokboekencentrum
ISBN: 9789043531900
Aantal pagina’s: 318
Prijs: € 21,99