Eigentijdse romans

Wade, Becky – Ondersteboven van jou

Inhoud:

Zij wil niets liever dan hem en hun hele verleden samen vergeten. Hij is vastbesloten om haar voor zich terug te winnen. Raken ze weer ondersteboven van elkaar?
Willow Bradford geniet van de vredigheid in haar geboorteplaats Merryweather nu ze een paar maanden vrij heeft genomen van haar hectische baan als bekend model om tot rust te komen en het pension van haar ouders te runnen. Maar aan die rust en vredigheid komt abrupt een einde wanneer ze onverwacht oog in oog staat met haar ex-vriend, Corbin Stewart.
Voormalig quarterback Corbin is sterk, charmant en gewend te krijgen wat hij wilà behalve als het om Willow gaat. Na hun breuk is hij nooit in staat geweest om haar uit zijn hoofd te zetten en wanneer hun paden elkaar onverwacht kruisen, merkt hij dat hij nog steeds veel voor haar voelt. Dat leidt ertoe dat hij zich voorneemt om haar zover te krijgen dat ze hem een tweede kans geeft. Maar Willow maakt hem heel duidelijk dat ze geen toekomst ziet voor hen samen.
Dan brengt een familiemysterie hen echter weer bij elkaar en komen ze er niet onderuit om samen naar de antwoorden op de vele vragen te zoeken. Het duurt niet lang of oude gevoelens komen boven, maar zijn die sterk genoeg om het hartzeer uit het verleden en de hindernissen in het heden te overwinnen?

Waardering:

Ex-quaterback Corbin en model Willow hebben in het verleden een relatie gehad. Nu ze na jaren weer oog in oog met elkaar staan is dat niet makkelijk. Allebei merken ze dat hun gevoelens voor elkaar niet verdwenen zijn. Corbin weet wel wat hij wil; Willow terug in zijn leven. Maar Willow is beschadigd en doet haar best Corbin op afstand te houden door een muur om zich heen te bouwen. Charlotte, nichtje van Corbin en fan van Willow, vraagt hen om hulp bij het ontrafelen van een familiegeheim nadat ze een oud kistje heeft gevonden. Beide stemmen toe, wat ook betekend dat ze elkaar regelmatig ontmoeten. En hoe goed Willow haar best ook doet, ze kan de charmante Corbin niet uit haar gedachen krijgen.
De dialogen tussen Corbin en Willow zijn gevat en humoristisch. Je leest regelmatig met een glimlach op je gezicht.
Maar het verhaal heeft veel meer in zich. Zowel Corbin als Willow hebben hun persoonlijke problemen. Corbin kan door blessure zijn werk nie meer doen en heeft een ernstig zieke vader wat er moeilijk voor hem is. Willow krijgt te maken met ongewenst bezoek van fans.  En daarnaast natuurlijk de zoektocht naar de vermiste oudtante van Charlotte wat een verrassende uitkomst heeft.
Al met al een heerlijk boek wat je uren genoeglijk leesplezier bezorgd. Door de vlotte schrijfstijl en de diversiteit leest het als een trein.
Ondersteboven van jou is het tweede deel in de serie ‘De zusjes Bradford’. Eerder verscheen ‘Het hard op het spel‘. Dit tweede deel is ook prima afzonderlijk te lezen.
Ik kijk uit naar het derde deel!

Gegevens:

Uitgeverij: De Parel
ISBN: 9789492408624
Aantal pagina’s: 408
Prijs: € 21,50