Spannende boeken

James, Steven – Upgrade

Jevin Banks – deel 2

Inhoud:

In Steven James tweede Jevin Banks-thriller, `Upgrade , komt de illusionist erachter dat de techniek veel verder is dan hij dacht Als een vriend van hem wordt vermoord en het politieonderzoek niets oplevert, besluit Jevin Banks uit te zoeken wat er precies is gebeurd. Al snel stuit hij op een geheim onderzoek naar het menselijke bewustzijn en een beweging die zich bezighoudt met transhumanisme. Nog steeds vastbesloten de moordenaar van zijn vriend te vinden, blijft hij graven. Totdat hij een duister geheim ontdekt een geheim dat op een dag het leven van ieder wezen op aarde op zijn kop kan zetten.

Waardering:

Jevins vriend Emilio sterft bij het uitvoeren van een stunt. Maar Jevin weet meteen zeker dat het hier om moord gaat.
De plaatselijke politie op de Filipijnen lijkt niet bereidt om er onderzoek naar te doen.
Jevin besluit samen met Xavier en Carlene op onderzoek uit te gaan. Ze komen in een levensgevaarlijk wespennest terecht.
Een keiharde wereld waar niets om levens gegevens wordt. Jevin probeert met zijn team alle puzzelstukjes in elkaar te passen.
Upgrade is een echte thriller. Er worden vrij gedetailleerde folteringen beschreven. Hier moet je wel van ‘houden’ wil je dit boek lezen.
Charlene is Christelijk en Jevin gaat in dit boek met haar mee naar de kerk.
Wat mij betreft past hun leven en het zichzelf Christelijk noemen totaal niet bij elkaar. Als illusionist spotten ze met het leven. Jezelf levend laten begraven om vervolgens te proberen weer vrij te komen gaat veel te ver.
Jammer! Als de trucks en stunts weggelaten of vervangen waren, had dat niet tekort gedaan aan het verhaal zelf.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok
ISBN:  9789043523714
Aantal pagina’s: 409
Prijs: € 19.99