Eigentijdse romans

Hunter, Denise – Hartsgeheim

Chapel Springs – deel 2

Inhoud:

Jade McKinley keert zwanger en single terug naar haar de plaats waar ze opgroeide en haar hart brak: Chapel Springs. Ze klopt aan bij Daniel, een familievriend die altijd als een broer voor haar is geweest, en vraagt of hij haar wil helpen aan de man te komen. Met tegenzin regelt Daniel een paar dates voor Jade, worstelend met zijn eigen gevoelens voor haar die alleen maar sterker zijn geworden sinds ze Chapel Springs verliet. Maar dan oppert ze om een verstandshuwelijk met hem te sluiten. Denise Hunter schrijft al jaren lang romantische boeken.

Waardering:

We kennen Jade McKinley al uit het boek ‘Blootsvoets‘. Ze vertrekt daar vol schaamte om misverstanden naar Chicago. Met het idee daar een nieuw leven op te bouwen.
Maar het loopt anders en Jade is genoodzaakt terug te keren naar Chapel Springs.
Mensen om haar heen zijn bereid om haar te helpen, maar Jade dopt liever haar eigen boontjes.
Door alles wat ze meegemaakt heeft, is Jade bang om verliefd te worden en stoot ze mannen die verliefd op haar zijn af.
Maar nu ze weet dat ze straks een tweeling groot moet brengen, wil ze toch wel graag een vader voor de kinderen. Ze roept Daniëls hulp in. Voor Daniël niet makkelijk; hij houdt al jaren van Jade.
Het hele verhaal door proef je de strijd van Jade. Ze stoot af omdat ze bang is om mensen te verliezen.
Je proeft ook de strijd van Daniël. Hij doet zijn uiterste best zijn gevoelens te verbergen en zoekt het beste voor Jade.
Tegelijkertijd is het ook een heel leuk boek. Ondanks dat het moeilijk is voor Daniël gaan die twee op een leuke, humoristische manier met elkaar om. Een mooi, ontspannen boek!
Hartsgeheim is zelfstandig te lezen maar het is leuker als je het voorgaande deel eerst gelezen hebt.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029723657
Aantal pagina’s: 320
Prijs: € 18.99