Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Verbonden

Serie Dayne Matthews deel 5. Hiervoor kwamen: Beroemd, Vergeven, Gevonden en Geliefd.

Inhoud:

Katy Hart ziet uit naar het getrouwde leven met Dayne Matthews, maar terwijl de voorbereidingen voor de bruiloft in volle gang zijn, ontvangt ze tragisch nieuws. Samen met de familie Baxter reist ze af naar Los Angeles om te kijken of ze de situatie nog kan redden. In LA probeert Luke zijn familie tegen de paparazzi te beschermen. Ondertussen wordt hij geplaagd door jaloezie. Kan hij zijn gevoelens opzijzetten en Katy en Dayne een nieuwe kans op geluk gunnen?

Waardering:

In dit laatste deel van de serie komen Dayne en de Baxters steeds dichter bij elkaar. Dayne is verloofd met Katy Hart en ze zijn van plan om in Bloomington te gaan wonen. Dayne zal met Thanksgiving naar Bloomington komen om voor het eerst de hele familie Baxter te ontmoeten.
Je leest ook veel over Luke en Reagan en hun twee kinderen. Luke studeert nog steeds voor advocaat en verdient nog niet veel. Ze wonen daarom ook nog steeds bij Reagans moeder in. Deze omstandigheden en het verschijnen van Dayne als broer van Luke brengt Luke behoorlijk uit zijn evenwicht. Hij stelt zich vijandig op tegen Dayne.
Als Dayne een ernstig ongeluk krijgt komen er veel zorgen. Katy vraagt zich af of ze nog wel zal gaan trouwen en de familie Baxter is bang dat ze hun zoon en broer nooit zullen leren kennen.
Het christelijke geloof is goed in het verhaal verweven. Kingsbury gebruikt weer enkele van haar lievelingsteksten uit de bijbel.
Alhoewel dit boek het laatste van deze serie is, schrijft de schrijfster achterin het boek dat we Dayne, Katy en de baxters ook nog in andere series zullen terug vinden.
Het is een boeiend en makkelijk te lezen boek. Van mij had het verhaal nog iets meer “af” mogen zijn.

Gegevens:

Uitgeverij Voorhoeve
ISBN 9789029722186
Aantal blz: 384
Prijs: € 19,95

Extra:

Lees een leesfragment