Eigentijdse romans

Kooijman, Mirjam – Missie

Inhoud:

 
Familie – afstuderen – boomgaard – Spanje – vriendinnen. Woorden die het leven van Lisa kenmerken. Sinds kort staat er nog een woord in dat rijtje: liefde. 
Na een zonovergoten vakantie bij haar familie in Spanje blijkt dat Nils, de jongen waarop ze verliefd is, haar die weken niet is vergeten. Ze krijgen verkering en willen het liefst elk moment van de dag samen zijn. 
Ze zitten vol plannen en zijn smoorverliefd..
 

Waardering:

 
Deze meidenroman zit vol verliefdheid. Lisa is nog maar net terug uit Afrika, waar ze 4 maanden stage heeft gelopen, als ze een nieuw gezin in de kerk ziet. En daar zit me toch een knappe jongen bij …
Helaas moet ze al snel weel op vakantie naar haar moeders familie in Spanje. Maar als ze terug komt ziet ze hem weer bij de kinderevangelisatieweek van de kerk. Nils verzorgt het sportprogramma.
Gelukkig duurt het niet lang voor hij haar mee uit vraagt. Maar dan krijgt Nils bericht dat hij op uitzending moet naar Uruzgan. Hij is apachepiloot en de kans zit er dan natuurlijk altijd in. Maar hij heeft nu helemaal geen zin.
Gelukkig begint Lisa aan haar eindstage op een basisschool en heeft ze daar al haar aandacht voor nodig. Maar ze schrikt telkens als ze hoort van een aanval. En helaas gaat dat ook niet altijd goed … Spannende tijden volgen waarin ze het vertrouwen op God. De kinderen in de klas helpen haar hierbij.
Een leuke boeiende roman voor meiden, met een positieve christelijke boodschap.
 

Gegevens:

 
Uitgeverij Scholten
ISBN 9789079859719
Aantal blz: 336
Prijs: € 14,50