De schreeuw van de hemel
Spannende boeken

Martin, Charles – De schreeuw van de hemel

Inhoud:

‘De schreeuw van de hemel’ van Charles Martin is het explosieve slotdeel van de Murphy Shepherd-trilogie. Murphy Shepherd heeft er zijn carrière van gemaakt om slachtoffers van mensenhandel te redden. Nadat zijn laatste reddingsmissie hem bijna het leven kostte, verlangt hij naar een rustig leven met zijn vrouw en dochters. Maar de broer van Bones kent geen genade en moet gestopt worden. Zijn kat-en-muisspel stelt Murphy opnieuw op de proef. En dan gebeurt het ondenkbare: zijn mentor en vriend verdwijnt spoorloos. Murphy probeert te blijven vertrouwen op een goede afloop. Maar hoe kan hij dat blijven doen als hij geen aanwijzingen heeft?
In ‘De schreeuw van de hemel’ laat Charles Martin zien wat het werkelijk betekent om 99 achter te laten om die ene te vinden.

Waardering:

In het derde deel van de serie rondom Murphy Sheperd gaat hij weer op pad om kinderen te redden van vreselijke mensenhandelaars. Hij is nog niet helemaal hersteld van de aanslag in Freetown, maar samen met Bones gaat hij aan de slag.
Bones heeft tijdens zijn herstel niet stil gezeten. Hij heeft al jaren degene die achter de handel in kinderen zit in de gaten gehouden, maar ze lopen steeds achter de feiten aan. Hoe kan hij zijn broer te slim af zijn?
Bones vertelt Murphy zijn levensverhaal en hoe het komt dat zijn broer geworden is hoe hij nu is. Het is een hartverscheurend verhaal.
De enige manier om de wolf te stoppen die achter de schapen aan zit, is om de confrontatie te zoeken.
Murphy krijgt het in dit boek nog veel zwaarder dan in het vorige deel, omdat hij zijn mentor Bones moet zien te vinden en redden. Zijn broer Frank speelt met hem en hij loopt constant achter.
Het einde van dit boek is prachtig. Het zoeken van het ene schaap en wat dat kost is een prachtige verwijzing naar de Heere Jezus.
Weer een heel spannend boek met hartverscheurende verhalen, maar ook een prachtig einde met een mooie verwijzing.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029734158
Aantal blz 352
Prijs: € 23,99
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave juni 2023

Extra:

Lees het leesfragment