Eigentijdse romans

Raney, Deborah – Spoorloos

Inhoud:

Als zijn vrouw Jill hem op een morgen, na twintig jaar huwelijk, een kus geeft voor hij de deur uitgaat, heeft Mitchell nog geen idee dat zijn leven die dag voorgoed zal veranderen. Bij zijn thuiskomst treft hij een leeg huis aan en uren later heeft hij nog steeds niets van Jill gehoord. Omdat het politieonderzoek nergens toe leidt, roept Mitchell de hulp in van Jills vriendin Shelley. Terwijl zij samen verder zoeken naar aanwijzingen, wordt hun vriendschap steeds hechter.

Waardering:

Mitchells vrouw, Jill, is spoorloos verdwenen. Van het ene op het andere moment. Mitchell, de kinderen en ook de politie hebben geen waar ze zoeken moeten. Shelly, buurvrouw en beste vriendin van Jill, helpt Mitchell waar ze kan.
Maar na maanden is er nog steeds geen enkel spoor. Mitchell en Shelly groeien langzaam naar elkaar toe. Maar Mitchell is er niet klaar voor om een relatie aan te gaan zolang hij niet weet waar zijn vrouw is.
Shelly doet haar best haar gevoelens te verbergen en vriendschappelijk met haar buren om te blijven gaan.
Het verhaal neemt je mee, vanaf het eerste hoofdstuk. Het is echt een raadsel waar Jill zijn kan.
Sommige dingen zijn wat te toevallig (sieraden ‘vergeten’ in het hotel, telefoon laten vallen in de parkeergarage..) maar neemt niet weg dat het een boeiend verhaal is en dat de gevoelens van Mitchell en Shelly goed beschreven zijn.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029721998
Aantal pagina’s: 320
Prijs: € 19.95