Eigentijdse romans

Stuart, Kelli – Het verborgen ei

Inhoud:

Sint-Petersburg, 1917. In ‘Het verborgen ei’ van Kelli Stuart beschermt een Alma Pihl een voorwerp dat nooit in handen van de tsaar mag vallen: een prachtig ei, gemaakt door Fabergé, met binnenin een revolutionaire verrassing.

Alma verbergt het ei zo goed, dat het honderd jaar later nog steeds onvindbaar is wanneer de dochter van een beroemde schatzoeker naar het ei op zoek gaat om de laatste wens van haar terminaal zieke vader in te willigen. Het is het begin van een zoektocht die haar eigen leven in gevaar zal brengen…

Waardering:

Als Ava hoort dat haar vader op sterven ligt gaat ze samen met haar moeder naar hem toe. Ze heeft nooit een goede ban met hem gehad, want hij vond schatzoeken belangrijker dan een gezin.
Ava had best met hem mee willen zoeken, want ze is zelf net zo rusteloos als haar vader.
Nu zoekt hij een leerling die hij een zoektocht kan laten uitvoeren. Ava wil niets liever en samen met haar moeder reist ze naar Rusland.
De hoofdstukken over Ava wisselen met de hoofdstukken over Fabergé en zijn mysterieuze ei.

Het is een spannend boek. Het doet heel avontuurlijk aan. Zonder het historische verhaal van Fabergé en Alma zou het te avontuurlijk en ongeloofwaardig zijn.
Het is geen christelijk boek, maar wel prima te lezen voor christenen.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029733076
Aantal blz 416
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99
Prijs luisterboek: € 14,99

Extra:

Lees het leesfragment