Spannende boeken

Alexander, Hannah – Dreigend onheil

Serie Hideaway, deel 4

Inhoud:

Het leven van Willow Traynor wordt ruw verstoord wanneer haar man tijdens zijn werk als agent omkomt en ze zelf gewond raakt bij een auto-ongeluk. Willow vreest dat er opzet in het spel is en vlucht weg uit haar woonplaats. 
Op het platteland hoopt Willow rust en veiligheid te vinden bij haar broer. Maar dat blijkt valse hoop wanneer ze door een brand al haar bezittingen verliest. Willow begint een zoektocht naar haar belager en zijn drijfveren. 
Ze krijgt daarbij hulp van de aantrekkelijke dokter Graham Vaughn, een vriend van haar broer. Kan hij nog iets voor Willow betekenen wanneer het gevaar uit een onverwachte hoek blijkt te komen?

Waardering:

In dit spannende boek zijn weer wat meer medische gebeurtenissen dan het deel hiervoor. Mede doordat verschillende mensen in het ziekenhuis belanden. Er gebeurt dus genoeg in dit boek!
Willow is gevlucht voor iemand die wraak op haar wil nemen. Haar man is al gedood en ze gaat naar het enige familielid dat ze nog heeft: haar broer. Maar ook daar is ze niet veilig.
Dokter Graham Vaughn heeft het nodige voor zijn kiezen gehad in zijn mislukte huwelijk. Toch blijft hij bij zijn voornemen om mensen te helpen.
Al gauw wordt het verhaal spannend als er brand wordt gesticht in het complex waar Willow woont. De dader moet een bekende zijn, maar wie is het?
Pas bijna aan het einde wordt de dader herkend, maar dan is de situatie meteen levensgevaarlijk!
Een prettig lezend boek dat erg spannend is!

Gegevens:

Uitgeverij Barnabas
ISBN: 9789085202394
Aantal blz: 264
Prijs € 14,95