Spannende boeken

Blackstock, Terri – Moordblog

Serie In het maanlicht deel 1
 

Inhoud:

Cathy Cramer geeft in een blog commentaar op lokale moordzaken. Als ze een dreigbrief krijgt, neemt ze die niet heel serieus totdat haar broer wordt opgepakt als verdachte in een moordzaak. Terwijl bloggers en commentatoren zoals zijzelf het vonnis over haar broer al vellen, vraagt Cathy zich af of ze de bedreiging serieuzer had moeten nemen. Met haar twee zussen probeert Cathy de moord op de ex-vrouw van hun broer op te lossen en zijn naam te zuiveren.

Waardering:

Dit is weer een lekkere spannende “Blackstock”. Het is het eerste deel in een serie over de zussen Cathy, Juliet en Holly.
Cathy schrijft een weblog over moorden en de rechtszaken tegen verdachte moordenaars. Ze wordt vaak bedreigd vanwege haar negatieve publiciteit tegen de veroordeelden.
Dan wordt opeens haar broer gearresteerd vanwege de moord op zijn ex-vrouw en Cathy krijgt vreemde dreigbrieven.
Het is triest om te lezen hoeveel slechte invloed het scheiden van Jay en zijn vrouw heeft op het leven van hun zoontje Jackson. De strijd om de voogdij over hem gaat zelfs nog door na de dood van zijn moeder en arrestatie van zijn vader. Triest!
De gebeurtenissen worden levensecht beschreven. Het boek is spannend tot het einde!
De epiloog (nawoord) is het lezen waard! De schrijfster vergelijkt daarin God met een schrijver. Hij beschrijft onze levens. Tegenslagen in ons leven zijn er om ons te laten groeien.

Gegevens:

Uitgeverij Voorhoeve
ISBN 9789029721837
Aantal blz: 304
Prijs € 19,95