Spannende boeken

Blackstock, Terri – Onverdiend

 Inhoud:

‘Onverdiend’ van Terri Blackstock is een spannende thriller over vertrouwen, verdriet en verlies. Advocaat Jamie weet niet wat haar overkomt als haar jeugdvriend Dustin haar vraagt om hem te verdedigen. Hij wordt ervan beschuldigd een aanslag te hebben gepleegd bij een concert nadat er in zijn auto explosieven zijn gevonden. Maar Dustin heeft geen idee hoe die bommen in zijn auto zijn beland en Jamie gelooft hem. Al weet ze wel dat ze een risico neemt: het verdedigen van een terrorist kan haar carrière ernstige schade toebrengen.

Waardering:

Dustin is totaal verbijsterd. Hij wordt aangehouden er worden dozen met explosieven aangetroffen in zijn auto. Hij ís onschuldig maar zie dat maar eens te bewijzen als alles tegen je lijkt gekeerd. En wie is de dader dan wel en waarom probeert diegene Dustin de schuld in de schoenen te schuiven? 
Zijn vroegere buurmeisje, Jamie, is advocate. De twee hebben hadden een speciale band maar toch al jaren geen contact meer met elkaar. Nu besluit Dustin haar te bellen.
Naast al deze narigheid kampt Dustin ook met zorgen om zijn ernstig zieke vriendin, vrouw van zijn beste vriend en zakanpartner. Het lijkt voor alle betrokken meer dan te dragen is. 
Een tweede verhaallijn gaat over Taylor. Zij overleefde de bomaanslag, in tegenstelling tot twee van haar vriendinnen. Taylor vecht tegen psychische problemen en de traumatische gebeurtenis die ze nu meemaakt versterkt dit. Voor Dustin vormt ze een groot gevaar als ze besluit het heft in eigen handen te nemen.
Een boek met een flinke vaart. Er gebeurd echt heel veel in korte tijd. Veel informatie ook. Het verleden van Dustin en Jamie, de psychische problemen met Taylor en de terminale Crystal.
Het is misschien wel iets teveel voor één, niet eens zo heel dik, boek, zodat er wat weinig ruimte is voor het echt uitdiepen van karakters.
Buiten dat om is het wel een boek wat heel fijn leest. Door de actie en je nieuwsgierigheid wie Dustin er in wil laten luizen, blijf je maar doorlezen. Dus laat je niet weerhouden dit boek te lezen en je mee te laten sleuren in dit nieuwste boek van Terri Blackstock! 

Gegevens: 

Uitgeverij: Kokboekencentrum
ISBN: 97890297314778
Aantal pagina’s: 317
Prijs: € 21.99
Prijs e-book: € 9,99
Uitgave: augustus 2021