Eigentijdse romans,  Romans

Garlough Brown, Sharon – Een stap naar vrede

“Een stap naar vrede” is het vervolg op “Reisgenoten” en “Kleuren van hoop”

Inhoud:

‘Een stap naar vrede’ is het derde deel in de serie Reisgenoten van Sharon Garlough Brown en neemt je mee op een spirituele reis.
In ‘Een stap naar vrede’ proberen vier vrouwen onderweg te volharden in hoop. Mara ligt in scheiding en probeert haar weg te vinden als single moeder van twee. Hannah worstelt met haar nieuwe relatie. Charissa’s professionele kansen dreigen in het gedrang te komen door de komst van haar baby. Meg krijgt te maken met teleurstelling over verbroken relaties en onvervulde dromen. Lukt het hen om zich over te geven aan God in tijden van tegenspoed?

Waardering:

In dit derde deel van de serie zien we de vier vrouwen Mara, Charissa, Hannah en Meg, weer verder gaan op hun geloofsreis. Ze gaan nu ook zelf aan de slag met bijbelstudies, zonder de directe leiding van Katherine Rhodes, maar wel in haar geest.
Mara worstelt met de scheiding. Haar man zit haar dwars en haar jongste zoon Brian gedraagt zich schandalig.
Charissa krijgt een mooie uitdaging, maar loopt ook nog steeds tegen haar egoïsme aan.
Hannah moet haar gemeente laten weten of ze terug komt en dat ze Nate heeft leren kennen.
Meg heeft veel verdriet over haar dochter, maar verwerkt ook het verleden met een harde strenge moeder. Helaas krijgt ze ook met gezondheidsproblemen te maken.
In alle dingen steunen de vrouwen elkaar door dik en dun.

Dit is weer een prachtig, ontroerend en mooi deel in de serie. De bijbelstudies en oefeningen zijn een mooie toevoeging en kunnen goed persoonlijk of in een groep gebruikt worden!

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029735438
Aantal blz 393
Prijs: € 23,99
Prijs e-book: € 11,99
Uitgave

Extra:

Lees het leesfragment