Wen, Amanda – Het vergeten lied
Eigentijdse romans,  Historische romans,  Romans

Wen, Amanda – Het vergeten lied

“Het vergeten lied” is een vervolg op “Een schitterend plan”

Inhoud:

In ‘Het vergeten lied’ verweeft Amanda Wen twee liefdesverhalen, een in het heden en een in de jaren 1950. Na een intense strijd met boulimia heeft Lauren Anderson haar leven eindelijk op de rit. Maar haar wereld wordt op zijn kop gezet als haar vroegere vriendje en de jongen die haar hart brak, Carter Douglas, plotseling opduikt. Carter, nu een tv-meteoroloog, is vastbesloten om dingen goed te maken met Laura. Zelfs na al die tijd heeft hij nog altijd een zwak voor haar.

Wanneer Laurens vergeetachtige oma Rosie een paniekaanval krijgt door het horen van een geheimzinnige man genaamd Ephraim, een naam die haar familie nog nooit heeft gehoord, komt een verborgen liefdesverhaal aan het licht. Samen proberen Lauren en Carter het verleden van oma Rosie te ontrafelen. Wie is die Ephraim, en is er een kans dat hij nog in leven is?

Waardering:

In dit boek worden weer twee verhaallijnen naast elkaar verteld. Het hedendaagse verhaal over Lauren, die opeens haar vroegere vriendje ontmoet en het historische verhaal van haar oma, die een geheime geliefde had.

Als Lauren Carter tegenkomt dreigt ze weer ingehaald te worden door haar eetproblemen. Haar familie helpt haar, maar moet toezien hoe het fout gaat. Of is ze er toch overheen en kan ze weer opkrabbelen? En past Carter dan nog in haar leven?
Carter blijkt zelf ook een groot probleem te hebben en moet daarmee aan de slag.

Het verhaal van oma Rosie speelt zich af in een totaal andere tijd. Ze is dementerend en blijft het maar over Ephraim hebben. Ze raakt helemaal van slag ervan en Lauren en haar broer doen er alles aan om Ephraim te vinden. Zelfs Carter helpt mee.
Langzaam aan ontrafelen ze het mysterie en ontdekken ze de verbazende band die zij hadden.

Opnieuw een prachtige roman met liefde en romantiek, maar ook met problemen en een belangrijke plaats voor het geloof.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029735070
Aantal blz 336
Prijs: € 22,99
Uitgave augustus 2023

Extra:

Lees het leesfragment