Nederlandse romans

Crispijn, Reina – Dochter van de maan

Inhoud:

De Frans-Nederlandse Lunia de Tavenir trekt naar het afgelegen Landsend als ze een souvenirwinkel erft van haar oudtante Arabella. Het kuststadje spreekt haar aan, net als het huis van haar oudtante. Lunia ontdekt al snel dat in Landsend geen enkel geheim verborgen blijft. Behalve als het gaat om het mysterieuze verleden van Oscar Bentinck, een eersteklas charmeur die haar probeert te veroveren. Ze krijgt van iedereen om haar heen te horen dat ze hem niet kan vertrouwen, maar de reden daarvoor blijft duister. Kan ze zich aan hem overgeven? En belangrijker nog: wíl ze dat wel?

Waardering:

Lunia de Tavenir erft van haar oudtante een souvenirwinkel in een klein stadje aan de kust. Lunia besluit er te gaan wonen en wat van de winkel te maken.
In het stadje woont ook Oscar Bentick. Een man met slechte reputatie als het gaat om relaties. Er hangt een geheimzinnige waas om de man.
Oscar weet van zichzelf dat hij niet goed bezig is. Wanneer hij Lunia ontmoet voelt hij iets wat hij nooit eerder gevoeld heeft. Maar hij pakt het helemaal verkeerd aan.
Er zijn al heel wat boeken op de markt waarin een onverwachte erfenis een rol speelt. Toch verveeld het niet.
Het aantrekken en afstoten tussen Oscar en Lunia en het daarna naar elkaar toegroeien is iets wat je ook vaak leest.
Daaromheen gebeurt er veel, dat is een pluspunt.
De karakters van de hoofdpersonen zijn wat oppervlakkig neergezet, dat is jammer.
Het boek geeft je een paar uur ontspanning maar de diepgang wordt wel gemist.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Zomer&Keuning
ISBN: 9789059777712
e-ISBN: 9789059777835
Aantal pagina’s: 319
Prijs: € 16.95