Eigentijdse romans

Hall, Ron & Moore, Denver – Zo heb ik ook jou liefgehad

Inhoud:

 
Dit ongelooflijke, waargebeurde verhaal geeft een ontroerend inkijkje in het hart van een dappere vrouw- en in het vaderhart van God. 
 
Deborah krijgt een droom met een bijzondere opdracht. Hij lijkt onmogelijk en onwaarschijnlijk – maar Deborah doet er alles aan om hem te verwezenlijk. Als ook Deborah’s man overtuigd raakt, beginnen er prachtige dingen te gebeuren. Maar dan wordt Deborah ernstig ziek. Wat zal er van haar droom terechtkomen?
 

Waardering:

 
Als Deborah door een vriendin gevraagd wordt om te helpen bij het uitdelen van eten aan daklozen, neemt ze ook haar man Ron mee. Ron is daar helemaal niet zo blij mee. Hij hij zich opgewerkt tot kunsthandelaar en verdient daar goed geld mee. Maar Deborah geeft niets om al dat geld en dure auto’s.
Deborah krijgt een droom over een dakloze die veel gaat betekenen. Ze herkent de man en probeert contact te leggen. Als het haar niet lukt vraagt ze of haar man Ron vriendschap wil sluiten met hem. Hij blijft het proberen en het lukt uiteindelijk om een band met Denver op te bouwen.
 
Je leest ook het verhaal van Denver, in zijn eigen dialect. De wijze waarop Denvers verhaal geschreven is en vertaald, past helemaal bij zijn leven. Het is een eigentijds slavenverhaal, dat echt gebeurd is. Goed om te weten, maar ook geweldig om te lezen hoe iemand kan veranderen door God.
 
Ook de liefde van Ron en Deborah voor de daklozen, en vooral voor Denver, is geweldig en kan alleen uit God voortkomen.
 
Een mooi verhaal dat leest als een roman.
 

Gegevens:

 
Uitgeverij Mozaïek
ISBN 9789023953852
Aantal blz: 352
Prijs: € 19,99
Prijs e-book: € 9,99