Eigentijdse romans

HopefulGirl – Man gezocht

Inhoud:

Een leuk fictieboek: Man gezocht! 
Als haar vriend haar aan de kant zet, besluit HopefulGirl zich in de wondere wereld van het christelijke daten te mengen. Internetdaten, speeddaten, singles-events, blind dates – alles probeert ze uit. Het doel? De Ware tegenkomen, trouwen en een gezin stichten. Haar biologische klok tikt luider en luider; ze heeft geen tijd te verliezen!

Man gezocht! is een autobiografisch, humoristisch en herkenbaar verhaal over dating, relaties, vreemde vogels en bijzondere
ontmoetingen.

Waardering:

HopefulGirl  gaat, nadat haar vriend de verkering heeft verbroken, op zoek naar een nieuwe vriend. Ze probeert het eerst via een internationale datingsite voor christenen. Na een jaar stapt ze over op een landelijke site (ze woont in Groot-Brittanië).
Op vermakelijke wijze schrijft ze over de manier waarop dit allemaal gaat. Het boek is geschreven als een soort dagboek. Date na date en jaar na jaar verstrijken en een ontmoeting met de Ware blijft uit. Ze gaat steeds meer dezelfde gezichten zien, blijkbaar zijn er niet veel successen. Als vrouw is ze helaas ook nog eens dik in de meerderheid, wat de slagingskans niet bevordert.
HopefulGirl heeft een erg leuke, humoristische en beeldende schrijfstijl. Doordat het als een dagboek geschreven is blijven het wel wat losse stukjes.
Ze geeft achterin nog enkele tips, ook voor stellen!

Gegevens:

Uitgeverij Ark media
ISBN 9789033800276
Aantal blz: 224
Prijs € 12,95