Eigentijdse romans

Hunter, Denise – Blootsvoets

Chapel Springs – deel 1

Inhoud:

Madison McKinny is in de rouw vanwege de dood van haar tweelingbroer. Dan besluit ze te doen waar hij van droomde; de regatta winnen. Ze moet alleen nog wel leren zeilen…
Zeilleraar Beckett O’Reily denkt dat hij geen kans maakt bij Madison, maar hij wil haar graag helpen een kans te maken bij de regatta. Dan springt de vonk over. Maar is dat genoeg voor hun liefde om de zomer te overleven? En is de regatta winnen echt wat Madison nodig heeft om verder te kunnen met haar leven?

Waardering:

Madison is een paar jaar geleden haar tweelingbroer verloren. Sinds die tijd heeft ze te kampen met nachtmerries. Ze is vastbesloten Michaels droom, de Regatta winnen, waar te maken.
Daar is heel wat voor nodig. Madison heeft watervrees en weet niets van zeilen. Maar ze zet door. Met behulp van Beckett. Door zijn verleden heeft Madison moeite met hem, maar al snel geeft ze zich over.
Maar er blijkt nog wat tussen hen in te staan, waardoor Breckett zichzelf niet goed genoeg vindt voor Madison.
Een boek wat je in een ruk uitleest. Het leest heel prettig door het dagelijks taalgebruik. Denise Hunter weet de verhalen altijd op een leuke manier te brengen maar tegelijkertijd blijft het verhaal niet oppervlakkig maar weet ze de lezers iets mee te geven. De emoties van Madison maar ook van Beckett zijn zo beschreven dat je echt met ze mee kunt voelen.
Blootsvoets is het eerste deel van de serie ‘Chapel Springs’. Januari 2015 verschijnt het tweede deel: Hartsgeheim.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789401901406
Aantal pagina’s: 320
Prijs: € 16.99