Eigentijdse romans

Hunter, Denise – Boekhandel Zeezicht

Inhoud:

Na jaren staat Sophies grote droom – een boekhandel aan zee – op uitkomen. Maar dan gooit een orkaan roet in het eten… en klopt haar jeugdliefde, Aiden Maddox, aan met de vraag of hij de orkaan bij haar mag uitzitten, omdat alle hotels vol zitten. Sophie stemt met tegenzin toe, maar als ze kort na de orkaan haar enkel verstuikt, is ze diep vanbinnen blij dat Aiden er is. Vooral als hij aanbiedt om haar te helpen met de boekhandel, die al snel open moet. Zal het hun lukken om de deuren van de winkel op tijd te openen… en elkaar een tweede kans te geven?

Waardering:

Net voor de opening van haar eigen boekwinkel is Sophie nog ceremoniemeester voor de bruiloft van haar zusje Jenna. Daar ontmoet ze degene die haar 7 jaar geleden heeft verlaten, toen haar vader hen ook verliet en hun moeder aan bed gebonden raakte door MS. Daar heeft ze enorm veel verdriet van gehad en ze heeft het hem dan ook nog niet vergeven. Ze gaat hem zoveel mogelijk uit de weg.
Maar als er een storm uitbreekt kan Aiden niet naar huis en moet hij bij haar logeren. Dat brengt de nodige spanning te weeg. Maar er komt nog meer spanning als ze haar enkel verstuikt en niet kan klussen in de boekwinkel. Met een strakke deadline moet hij af komen voor de signeersessie van een bekende auteur.
Aiden voelt zich verantwoordelijk voor haar val en blijft om haar te helpen. Hun gevoelens blijken nog niet weg te zijn, maar ze wonen nog steeds vijf uur rijden bij elkaar vandaan. Kan Sophie haar hart bewaken of zal ze opnieuw teleurgesteld worden?

Een heerlijk lichte feelgoodroman die makkelijk weg leest. Veel romantiek, maar ook een christelijk geluid.

Gegevens:

Uitgeverij De Parel
ISBN 9789493208278
Aantal blz: 323
Prijs: € 20,50
Prijs e-book: € 5,00

Extra:

Lees het eerste hoofdstuk