Eigentijdse romans

Hunter, Denise – Drijfhout

Inhoud:

Orde, dat is wat Meredith wil. En rust. Beide kan ze wel vergeten als ze ontdekt dat haar vader is overleden en dat zij het voogdijschap heeft over zijn drie andere kinderen. Ze reist naar Nantucket om voor de drie te zorgen tot hun oom terug is en het stokje kan overnemen. De kinderen wonen in een vervallen bed & breakfast die in deze staat absoluut onverkoopbaar is. Ze schakelt een klusjesman in, Jake, die meer voor haar kan betekenen dan alleen een paar handige handen. Maar wil zij dat wel?

Waardering:

Meridith haar leven staat op z’n kop, als ze een telefoontje krijgt dat haar vader is overleden en zij de voogdijschap heeft gekregen over haar twee broertjes en zusje. Ze heeft geen contact met haar vader gehad sinds hij opnieuw trouwde en kent de kinderen dan ook niet.
Ze besluit naar ze toe te gaan en voor hen te zorgen totdat hun oom terug komt van zijn reis.
Ze vindt de kinderen in een vervallen bed&breakfast. Ze besluit deze wat op te knappen en het dan te verkopen.
Terwijl ze wacht op de oom van de kinderen, huurt ze een klusjesman in.  Een klusjesman die haar op haar zenuwen werkt en waar ze zich tot aangetrokken voelt. Ondanks dat ze verloofd is. 
Het verhaal is niet origineel, maar het blijft leuk om ze te lezen. Denise Hunter schrijft soepel en humoristisch. Het boek geeft je dan ook een paar heerlijke uurtjes van ontspanning! 
Het slot is vanaf het eerste hoofdstuk al te voorspellen maar toch blijf je lezen omdat het gewoon leuk is!

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Redrose
ISBN: 
9789059778955
Aantal pagina’s: 
Prijs: € 18.95