Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Diep geraakt

Het witte doek – deel 3

Inhoud:

Chase Ryan en Keith Ellison hebben er altijd van gedroomd de wereld te veranderen met hun films. En nu lijkt die wens in vervulling te gaan: voor hun nieuwste project gaan ze werken met de populairste auteurs van Amerika. Maar als Chase’ leven een onverwachte wending maakt, staat Keith er ineens alleen voor. De Baxterfamilie zet alle zeilen bij om hem te helpen, maar als dan ook nog Keiths dochter Andi in de problemen komt, weet hij niet meer waar hij zijn energie vandaan moet halen.

Waardering:

De eerste film van Chase en Keith is een groot succes geworden. Meteen gaan ze door met het plannen van een volgende film. Maar Chase beseft dat hij door dit ‘Hollywood-leven’ van zijn gezin vervreemd en besluit zich terug te trekken.
Een klap voor Keith maar heel snel wordt hij hierin gesteund.
Andi, Keiths dochter zit in de problemen. Ze sluit zich af voor iedereen die haar helpen wil.
Ook lezen we in dit boek over de bekende Baxter-familie, Dane Matthews en Baily en Cody, die we kennen uit andere series van Kingsbury.
Het is echt jammer dat de series van deze schrijfster in Nederland niet in juiste volgorde worden uitgegeven. Na het lezen van dit boek ben je een heel aantal jaren verder als in de Dane Matthews-serie, waarvan er pas 2 van de 5 delen verschenen zijn.

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 9789029716796
Aantal pagina’s: 317
Prijs: € 19.95