Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Iemand zoals jij

Inhoud:

Dawson Gage is verslagen wanneer zijn grote liefde London plotseling komt te overlijden. Wanneer hij kort na haar dood ontdekt dat Londons moeder meerdere embryo’s heeft afgestaan ter adoptie, besluit hij uit te zoeken wat hiermee gebeurd is. Kan het zijn dat London familie had waarvan ze niets wist?

Maddie Baxter West is geschokt wanneer ze van een wildvreemde moet horen dat haar hele leven op een leugen is gebaseerd. Ze kan niet geloven dat haar ouders haar nooit hebben verteld dat ze als embryo is geadopteerd. Boos en verbitterd vertrekt Maddie naar Portland om te ontdekken waar ze werkelijk vandaan komt. Is dit haar echte familie? De liefde die voorzichtig opbloeit tussen Dawson en Maddie helpt haar om haar weg terug naar huis te vinden

Waardering:

Opnieuw lezen we over een lid van de Baxterfamilie: Maddie, de dochter van Brooke.
Maar we lezen ook over Dawson, een jonge gelovige man die al jaren verliefd is op zijn vriendin London. Die ziet hem echter niet als een geliefde maar als gewoon een vriend. London gelooft niet en hij bidt al jaren om een verandering. Als ze eenmaal vragen gaat stellen overlijdt ze plotseling.
Dan hoort Dawson dat London als embryo is ingebracht en dat er meer embryo’s waren van Londons ouders. Die hebben ze ter adoptie afgestaan.
Dawson gaat op zoek naar biologische broers of zussen van London en komt uit bij Maddie. Die weet nergens van en haar leven staat op zijn kop. Ze gaat naar de ouders van London en Dawson toe om te ontdekken wie ze is.

Met dit boek heeft Karen Kingsbury veel over een heel onbekende wereld van adoptie en embryo’s weergegeven. Interessant om te lezen!
Liefhebbers van Kingsbury vinden in dit boek weer emotionele gebeurtenissen, liefde en geloof.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029730990
Aantal blz: 320
Prijs: € 21,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het gratis fragment