Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Alles gegeven

 Inhoud:

Nadat Chase is teruggekeerd naar zijn gezin en zijn baan, slagen filmmakers Keith en Dayne er eindelijk in een deal te sluiten met een van de populairste jonge acteurs. Maar vlak daarna begaat deze een enorme misser en zijn fans willen niets meer van hem weten. De filmmakers doen er alles aan om de jonge ster en hun project te redden van de ondergang. Ondertussen werkt Andi aan haar relatie met God en de mensen om haar heen, maar ze is bang dat haar pogingen tot verzoening te laat komen.

Waardering:

Het laatste deel van de serie ‘het witte doek’. Kayte en Dane werken aan de nieuwe film (waarvan de het verhaal inmiddels hebben kunnen lezen in het boek Bevrijdend lied). Tot haar grote verbazing krijgt Bailey. een hoofdrol in de film. Ze is hier druk mee. Haar relatie met Cody staat op een laag pitje. Maar dit komt niet door haar rol in de film…
Ze werkt samen met Brandon, bekende hollywood-ster. Baily is vastbesloten hem iets te laten zien van haar geloof.
Andy twijfelt of ze de baby af zal staan voor adoptie of toch zal houden. 
Een deel van de verhalen in het boek worden afgrond en opgeslost maar even zijn ook open einden.
Achterin het boek is te lezen dat Karen Kingsbury wil werken aan een serie over Bailey. Het is niet de beste serie van Kingsbury maar Bailey is een krachtige hoofdpersoon waar meer uit te halen is. In deze serie sprongen de stukken over Cody en Bailey er ook uit. 

(Inmiddels is de vervolgserie in Amerika verschenen. Het is nog niet bekend of deze ook in Nederland komt). 

Gegevens:

Uitgeverij: Kok, Voorhoeve
ISBN: 
9789029721301
Aantal pagina’s: 384
Prijs: € 19.95