Eigentijdse romans

Kingsbury, Karen – Twee weken voor jou

Inhoud:

In ‘Twee weken voor jou’ van Karen Kingsbury staat Elise Walker voor een hartverscheurende keuze: ze heeft nog twee weken de tijd om te beslissen over het lot van haar pasgeboren baby.

Nu ze gaat studeren is Elise Walker vastbesloten om haar leven te beteren, maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat ze zwanger is. Aaron en Lucy Williams worstelen met hun kinderwens en zijn in de wolken als Elise voor hen kiest als adoptieouders. Tijdens het adoptieproces schrikken ze alle drie als ze erachter komen dat Elise na de geboorte nog twee weken heeft om een definitieve beslissing te maken…

Waardering:

Elise komt na een woelige en zware periode bij haar oom en tante in Bloomington wonen. Daar komt ze in de klas bij Cole Baxter, de zoon van Ashley en Landon.
Al snel krijgen ze contact. Elise richt zich vooral op haar studie en Cole is de enige met wie ze echt kan praten. Zelfs als ze denkt dat ze zwanger is kan ze er met hem over praten. Hij steunt haar en wil zelfs helpen om voor de baby te zorgen.
Maar is het juist om haar baby te houden of moet ze kiezen voor adoptie?

Aan de andere kant van het verhaal lezen we over Lucy en Aaron die al jaren naar een baby verlangen. Als Elise voor hen kiest geloven ze dat God de baby voor hen bestemd heeft. Maar zal Elise zich niet bedenken in de twee weken die ze na de bevalling nog heeft?
Dit is weer echt een typisch boek van Karen Kingsbury. Het gaat weer over de geliefde familie Baxter en er komen veel emotionele dingen in voor. Ook het geloof heeft een grote en belangrijke plaats in dit boek.

Een mooi boek over adoptie en geloof en vertrouwen!

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029730433
Aantal blz: 352
Prijs: € 21,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees hier het leesfragment