Eigentijdse romans

Raney, Deborah – Draagkracht

Serie Chicory Inn, deel 2
 

Inhoud:

Na de roerige start van hun bed & breakfast komen Audrey en Grant voor een nieuwe uitdaging te staan. Een onschuldige flirt van hun schoonzoon Jesse loopt uit op grote problemen. Jesses vriendelijke persoonlijkheid werkte altijd in zijn voordeel.
Maar dan leiden valse beschuldigingen van een jaloerse collega ertoe dat het huwelijksgeluk van hem en Corinne bedreigd wordt. Kunnen Corinne en Jesse alle scherven van hun eens zo mooie leventje bijeenrapen, voordat alles versplinterd raakt? 

Waardering:

In deze gezinsroman lezen we vooral over Corinne en Jesse. Corinne is de middelste dochter van Audrey en Grant, die de B&B Chricory Inn hebben.
Als Jesse voor een vrouwelijke collega wordt beschuldigd brengt dit veel rust teweeg. Corinne heeft hem er al meer op gewezen dat zijn gedrag soms flirterig over kan komen bij andere vrouwen, maar Jesse heeft er nooit te veel aandacht aan besteed. Maar dit keer zal hij zich nog een tijd blijven herinneren als de vrouw hem en zijn gezin lastig blijft vallen.
Dan pas durft hij zijn vrouw over zijn droom te vertellen. Dat houdt nogal wat consequenties in voor Corinne. Kan zij zoveel opgeven?
Ondertussen  lezen we hoe de B&B draait en hoe Grant en Audrey het vinden om die te runnen.
Een roman die vooral over het huwelijk en gezin gaat en boeiend is om te lezen.

Gegevens:

Uitgeverij Voorhoeve
ISBN 9789029724197
Aantal blz: 320
Prijs: € 19,99

Extra: