Eigentijdse romans

Tagg, Melissa – Als gebed de hemel raakt

Inhoud:

‘Als gebed de hemel raakt’ van Melissa Tagg is een verfrissende en inspirerende roman over de genezing van twee gestrande mensen die hoop en moed vinden bij God.

Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Marshall Hawkins heeft zo zijn eigen trauma’s en was eigenlijk van plan om maar één nacht in Everwood te blijven. Maar Mara straalt iets uit dat maakt dat hij wil blijven. Terwijl Marshall en Mara hun best doen om de bed & breakfast weer winstgevend te krijgen, worden ze meerdere keren geconfronteerd met de problemen die hen naar Everwood hebben geleid… maar ontdekken ze daarnaast een prachtige liefde die hen voorwaarts helpt.

Waardering:

Mara verschuilt zich al 8 maanden in de B&B Everwoord in het plaatsje Maple Valley. De eigenaren is 5 weken geleden vertrokken zonder te zeggen waarheen. Mara kan haar niet bereiken en begint zich zorgen te maken als ze een brief van de bank krijgt die met inbeslagname eist, omdat de hypotheek al 3 maanden niet betaald is.

Marshall is rechercheur in Milwaukee, maar wordt 3 maanden op verlof gestuurd. Na de dood van zijn dochtertje Laney 2 jaar geleden is hij te veel pillen gaan nemen. Daardoor functioneert hij niet goed meer en hij moet rust nemen. Hij besluit naar het huis te gaan dat Laney zo mooi vond in een advertentie. Maar als hij aankomt valt hij flauw voor het huis en onderaan de trap. Mara schrikt zich kapot maar hij trekt haar meteen mee naar de kelder. Er is een hevige storm buiten en de iep voor het huis valt naar binnen.

Samen besluiten ze het huis op te knappen terwijl eigenaren Lenora weg is. Agent Sam en journaliste Jenessa helpen hen als vrienden met zoeken naar Lenora en met het afmaken van het huis. Er blijkt iets heel vreemds te zijn met de familie van Lenora. Ze hebben andere namen aangenomen en veel gegevens ontbreken. En dan is er ook dat schilderij waar iedereen naar op zoek is en niemand kan vinden. Is Lenora daarnaar op zoek?

Mara en Marshall moeten elk op hun eigen manier terug naar God. Ze hebben andere problemen, maar dezelfde Hulp nodig.

Een heerlijk boek om te lezen! Boeiend vanaf het begin. Met een goede dosis romantiek, maar ook goed over het geloof.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029729222
Aantal blz: 368
Prijs paperback: € 20,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het gratis leesfragment