Eigentijdse romans

Tagg, Melissa – Op het juiste moment

Serie Familie Walker, deel 2. Hiervoor verscheen Vanaf het allereerste begin

Inhoud:

In Op het juiste moment van Melissa Tagg ligt het hart van Amelia Bently aan gruzelementen, maar haar nieuwe baan als redacteur bij de plaatselijke krant van Maple Valley geeft haar iets om voor te gaan. Zeker als die dreigt te worden opgeheven. Misschien dat een artikel over een onopgelost mysterie de krant kan redden…

Als de jonge weduwnaar Logan Walker hoort dat hij het krantje heeft geërfd, is hij van plan het snel te verkopen en zich er verder niet mee te bemoeien. Maar dan raakt hij betrokken bij de zoektocht van Amelia. En hoe gewond hun harten ook zijn, tegen overslaande vonken doe je niets.

Waardering:

In deze roman staat één van de broers van Kate centraal: Logan. Hij schrijft speeches voor politici. Maar door zijn drukke baan en het overlijden van zijn vrouw ruim twee jaar daarvoor heeft hij het heel druk. Zijn dochtertje moet hij telkens bij een andere oppas achter laten. Dan krijgt hij opeens bericht van een notaris dat hij de krant van Maple Valley geërfd heeft. Maar zijn leven is in Los Angeles. Hij besluit een paar weken naar Maple Valley te gaan en de krant te verkopen. Maar hij heeft niet gerekend met de vastberaden Amelia. Zij wil de krant niet los laten en overtuigd hem ervan om een jubileumeditie te maken.

Tussen Logan en Amelia is al snel een aantrekkingskracht. Maar Logan wil terug naar L.A. en waarschijnlijk nog verder, terwijl Amelia absoluut niet weg wil uit Maple Valley.

Een leuk en boeiend boek! Romantisch, maar er zit ook een christelijke boodschap in.

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029733762
Aantal blz 368
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het leesfragment