Eigentijdse romans

Tagg, Melissa – Vanaf het allereerste begin

Serie familie Walker, deel 1, hier na verschenen Na al die tijd en Op het juiste moment

Inhoud:

‘Vanaf het allereerste begin’ van Melissa Tagg is het eerste deel in een nieuwe serie over de familie Walker.
Kate Walker geloofde altijd in de liefde, en zelfs nadat haar eigen hart gebroken werd bleef ze scenario’s schrijven voor romantische tv-series. Maar dan raakt haar carrière in het slop en geeft Kate het op. Ze besluit weer bij haar ouders te gaan wonen in het pittoreske Maple Valley om na te denken over haar volgende stap.
Al snel ontmoet ze Colton Greene, een profsporter die door een blessure gedwongen is zijn leven anders vorm te geven. Hij heeft alleen geen idee hoe. Een gezamenlijk project zet hen op het juiste spoor. Kan dit het begin zijn van iets nieuws?

Waardering:

Als het Kate niet meer lukt om goede scripts te schrijven voor romantische films, besluit ze terug te gaan naar het plaatsje waar ze is opgegroeid; Maple Valley. Haar moeder is overleden, maar ze kan altijd naar haar oude slaapkamer bij haar vader. Maar als ze laat thuis komt en in bed wil stappen, ligt dar al iemand. Haar broer blijkt zijn vriend Colton meegenomen te hebben en haar bed te hebben gegeven.

Colton was een profsporter maar is door een blessure afgekeurd. Hij moet iets anders gaan doen met zijn leven, maar heeft geen idee wat.

Als een orkaan over Maple Valley woedt en ook nog een overstroming dreigt werken de inwoners zij aan zij. Ook Colton en Kate helpen mee. Tussendoor gaat Kate een biografie schrijven over Colton, maar die zegt niet veel. De tijd die ze samen doorbrengen brengt hen steeds dichter bij elkaar, maar is dat genoeg?

Een boeiend romantisch boek dat lekker leest. Dit eerste deel belooft een leuke serie feelgoodromans!

Gegevens:

Uitgeverij KokBoekencentrum
ISBN 9789029733250
Aantal blz 368
Prijs: € 22,99
Prijs e-book: € 9,99

Extra:

Lees het leesfragment