Eigentijdse romans

Wade, Becky – Geef me een kans

Geef me een kans is het tweede deel van de nieuwe serie Misty River. Eerder verscheen Blijf bij me

Inhoud:

Sebastian Grant is een succesvol kinderhartchirurg, maar vanbinnen draagt hij een leegte met zich mee die hij maar niet lijkt te kunnen vullen. Als hij Leah Montgomery ontmoet, valt hij als een blok voor haar, om vervolgens te ontdekken dat ze de vrouw is op wie zijn beste vriend verliefd is en dus geen optie. Zelf zit Leah ook niet te wachten op romantiek; ze wil haar doctoraat in de wiskunde halen. Maar dan gebeurt er iets onverwachts en heeft ze Sebastians hulp nodig, en uiteindelijk stelt dat hen voor de vraag: durven ze elkaar ondanks de hindernissen tussen hen een kans te geven?

Waardering:

In het eerste deel van de serie kwam Sebastian Leah tegen toen hij een auto-ongeluk had. Leah kwam meteen naar hem toe en bleef bij hem tot de ambulance er was. Sindsdien is hij gek van haar, maar hij weet niet wie ze is. Net als hij de zoektocht heeft opgegeven komt hij haar tegen op de jaarmarkt van de highschool. Maar tot zijn afgrijzen is zij de Leah waar Ben al twee jaar op verliefd is. Zijn vriendschap met Ben kan hij niet op het spel zetten, dus geeft hij hoog over hem op tegen Leah. Maar Leah zegt niet aan romantiek te doen. Ze heeft haar handen vol aan het opvoeden en onderhouden van haar broer. Bovendien wil ze graag promoveren in de wiskunde. Geen tijd dus voor dates.
Maar als ze met Sebastian gaat samenwerking om de vragen rondom haar afkomst te ontrafelen springen er vonken over. Is Sebastian nu wel in staat om zich te binden en durft Leah de controle te laten gaan?

Weer een heerlijke dikke feelgoodroman met een positieve christelijke boodschap. De personen uit de vorige roman komen ook hier weer in voor, maar niet heel uitgebreid. Deze roman is prima los te lezen, maar als je de eerste ook nog wilt lezen kun je dat beter eerst doen.

Gegevens:

Uitgeverij De Parel
ISBN  9789493208360
Aantal blz 432
Prijs: € 21,99

Extra:

Lees het leesfragment