Eigentijdse romans

Wade, Becky – Zoete verovering

Inhoud:

De onafhankelijke en avontuurlijke Britt Bradford heeft van haar passie haar werk gemaakt: chocolade maken. Daar geniet ze van en ze heeft het gevoel dat haar leven compleet is, maar als haar beste vriend Zander na een wereldreis terugkomt, merkt ze dat er iets is veranderd. Waar ze er eerder tevreden mee was dat hij gewoon haar vriend is, verlangt ze nu naar meer. Zander Ford is het de afgelopen jaren voor de wind gegaan. Zijn eerste boek werd meteen een bestseller en met het geld dat hij daarmee verdiende, kon hij een wereldreis maken. Maar ondanks alles wat hij heeft bereikt, ontbreekt het hem aan dat wat het allerbelangrijkste voor hem is: Britts hart. Als Zanders oom onder raadselachtige omstandigheden overlijdt, neemt Zander zich voor zijn dood te onderzoeken en Britt staat erop hem te helpen. Hoewel dit ervoor zorgt dat ze veel tijd met elkaar doorbrengen, begrijpen ze allebei dat een relatie hun vriendschap op het spel kan zetten. Maar Zander vindt het steeds moeilijker om de gevoelens die hij al jarenlang voor Britt heeft verborgen te houden en besluit ten slotte dat er niets anders op zit dan Britt te veroveren..

Waardering:

In dit derde deel uit de serie ‘De zusjes Bradford’ heeft Britt de grootste rol. Als enige van de drie zussen is ze nog vrijgezel. Ze is druk met haar werk; chocola maken en verkopen. Ze heeft al meerdere relatie gehad maar geen één hield stand.
Dan staat haar beste vriend Zander ineens op de stoep. Lezers van de serie weten het wel, Zander is al jaren verliefd op Britt. Omdat hij wat afstand moest nemen maakte hij een wereldreis. Hij komt eerder terug omdat zijn oom is overleden.
Als vanouds trekken Britt en Zander weer samen op. Ze kennen elkaar door en door! Samen doen ze onderzoek naar de dood van Zanders oom want de omstandigheden waarin hij overleden is roepen vragen op.
Wat je verwacht gebeurd; Britts gaat Zander door andere ogen bekijken. Ze weet niet goed raad met deze gevoelens en weet niet dat Zander al jaren van haar houdt.
In dit boek zit de meeste spanning van deze serie. Britt met haar ietwat impulsieve karakter komt in moeilijkheden. Deze gebeurtenis heeft een grote inpact op haar leven. Even lijkt het alsof ze Zander van zich af stoot maar gelukkig ziet ze in dat ze hem nodig heeft en voor altijd bij hem wil zijn.
Dat is een prachtig slot van deze serie!
Naast dat ze veel met hun onderzoek bezig zijn gebeuren er ook veel andere, leuke dingen. Bijvoorbeeld het maken van de chocola, het is echt leuk om hierover te lezen. Of de ontmoetingen met Britts familie waar we in andere delen over lazen.
Een prima los te lezen boek maar veel beter is het om bij het eerste deel te beginnen. Omdat je alle verbanden dan beter begrijpt maar zeker omdat dat ook erg leuke boeken zijn!
Achterin het boek zijn gespreksvragen opgenomen.

Gegevens:

Uitgeverij: De Parel
ISBN: 9789492408884
Aantal pagina’s: 427
Prijs: € 21,50
Prijs e-book: € 5,00